Vesileppis - Aktiivinen superkeskus
Lasten iät:
Tuo työsi meille

Energiaa, työhyvinvointia ja tapahtumia yrityksille

Aktiivisena superkeskuksena Vesileppikset yritys- ja kokouspalvelut saavat aivan uuden merkityksen. Puhallamme aktiivista energiaamme kokouspäiviin ja tuhansien henkien yritystapahtumiin. Hyödyntämällä yrityspalveluitamme pystymme luomaan uutta nostetta ja motivaatiota etenkin silloin kuin arkinen aherrus alkaa puuduttaa. Olemme erikoistuneet tiimien sekä ryhmien kehon ja mielen aktivointiin, jotta saamme kaivattua yrityksiin lisäenergiaa sisäisen motivaation kautta. Yhdistämme työn ja aktivoinnin uudella tasolla, koska meillä on parhaat olosuhteet ja palvelut yhdellä tontilla.

Palvelutiimi ja aktiviteetit käytössäsi

Vesileppiksessä sinua palvelee yksilöity tiimi, joka huoltaa teidät alusta loppuun asti. Laadimme teille sopivan kokonaisuuden tavoitteidenne mukaan. Kertakäynti, tavoitteelliset ohjelmat tai kattavammat vuositason sopimukset voivat sisältää kokous ja koulutuspalveluita, työhyvinvointitoimintaa, yritystapahtumia, viihdetilaisuuksia, tapahtumatuotantoa ja työterveyspalveluita. Kaikki kokonaisuuksiin voimme yhdistää myös majoitusta ja tavoitteiden mukaisia palveluita aktivointiin tai rentoutumisen. Kokoustiloja on monipuolisesti ja aktivointimuotoja vuoden ympäri.

Tapahtumatuotantoa yrityksille

Vesileppis on täydellinen paikka yritystapahtumiin. Laajat ulkotilat, ravintolat, majoitus ja aktiviteetit, kuten kylpylä, keilaus ja iltajuhlat, löytyvät samalta tontilta palvelutiimimme kera. Voimme organisoida kanssanne juhlat, palkitsemistapahtumat, lanseeraukset, messut ja myyntitapahtumat kädenkäänteessä. Alle 250 hengen tilaisuudet voidaan järjestää sisätiloissa ja ulkokokentillemme mahtuu peräti 3 000 ihmisen tapahtumat. Meiltä saat tuotanto- ja suunnitteluapua sekä lisäkäsiä toteutuksen ja cateringin hoitoon. Hoidamme tarjoilun lisäksi teltat, kalusteet, tapahtumatekniikan ja esiintyjät. Meiltä saat aina yksilöllistä palvelua ja onnistuneen, huolella suunnitellun kokonaisuuden.

Vesileppis on Hansel-toimijakotimaan majoitus- ja kokouspalveluissa.

Pyydä tarjous

Myyntipalvelu
029 170 0177
sales@vesileppis.fi

Osta lahjakortti

Jätä viesti yritysmyynnille


Kokoustilat

Kokous, Kuopio, Varkaus, Kokoustila, Konferenssi

Vesileppiksessä järjestät kokoukset onnistuneesti. Monipuoliset kokoustilat soveltuvat 10-1200 hengen ryhmille. Huvilat tarjoavat myös puitteet pienten kokouksien järjestämiseen hotellimme palveluiden läheisyydessä. Vesileppis Areena soveltuu myös messujen, isojen juhlien ja konferenssien pitämiseen.

Kaikissa tiloissa on vakiovarusteena valkokangas, fläppitaulu, datatykki, internetyhteydet sekä pyydettäessä PC.

Kokouspaketit

Kokoustarjoilut, Kokous, kokouspaketti, kokoustila

Pidä kokousten energiataso sopivan korkealla! Selkeät Kokouspaketit ja Tilaus Menut  sopivat aktiivisille kokoustajille. Isompiin tapahtumiin räätälöimme asiakkaan kanssa yhdessä sopivat tarjoilut. 

Työhyvinvointi ja tiimipäivät

Tyhy, työhyvinvointi, aktiviteetit, virkistyspäivä, tyky

Me tiedämme, kuinka suuri merkitys sisäisellä motivaatiolla on työnteon tuloksiin, joten voimaannu, rentoudu, aktivoidu ja motivoidu kanssamme Vesileppiksessä. Kohotetaan työvireenne aivan uudelle tasolle.

Majoitus

Vesileppiksen majoitus riittää hyvin pienemmille konferensseille. Isompien konferenssien kohdalla organisoimme järjestäjän kanssa majoituksen lähialueen kumppaneille. Järjestämme tarvittaessa konferenssikuljetuksen muiden majoituspaikkojen ja Vesileppiksen välillä.

Kylpylä

Vesileppiksen kylpylämaailma Leppävirralla tarjoaa rentouttavan ja virkistävän kylpylänautinnon koko perheelle!

Vesileppiksen kylpylämaailma Leppävirralla tarjoaa rentouttavan ja virkistävän kylpylänautinnon koko perheelle!

Top