Vesileppis - Aktiivinen superkeskus
Lasten iät:

Stand up -komiikan valiojoukko Vesileppis Areenalla

Pe 9.2.2024

Vesileppis Areenan stand up -komiikan illat saavat jatkoa 9. helmikuuta 2024! Tapahtumaa tähdittävät Suomen stand up -koomikkojen ykköstykit, hyväntuulisuuden lähettiläät Heli Sutela ja Antti Haapala. Illan seremoniamestarina toimii hulvaton Tomi Haustola.

Freelance-näyttelijä ja stand up -koomikko Heli Sutela hauskuuttaa lämpimällä ja sympaattisella tavallaan naisten lisäksi myös miehiä.
Aiheet komiikkaan löytyvät todellisesta elämästä ja ärsyttävätkin asiat muuttuvat naurattaviksi. Seurustelun riemujen lisäksi käsittelyyn pääsee muun muassa isän ja aikuisen tyttären suhde. Helin stand upissa saa varautua nopeisiin käännöksiin ja yllätyksiin.
Hän esiintyy mielellään suurelle yleisölle. Kyntensä koomikkona Heli on näyttänyt myös Kumman kaa -televisio-sarjassa, jossa toisen pääroolin lisäksi hänen käsialaansa on puolet hulvattomasta käsikirjoituksesta.

Vuodesta 2011 stand uppia tehnyt Antti Haapala on positiivista energiaa hehkuva koomikko, jonka uran nousukiito on ollut vähintään yhtä nopea kuin Antin ajatuksenjuoksu. Elämän karismalla varustettu Antti onkin tuttu näky Suomen stand up -klubeilla, festivaaleilla, sekä yritysten juhlatilaisuuksissa.
Komiikassaan Antti yhdistää aimo annoksen nerokkuutta yksinkertaisiin asioihin tavalla, joka saa totisimmankin suupielet kääntymään ylöspäin. Yksinkertaisuus kumpuaa miehestä itsestään, mutta nerokkuuden lähdettä ei ole pystytty paikallistamaan. Antin keikat ovat energiatasoltaan huippuluokkaa, joten tämä vesseli toimii parhaiten paikanpäällä nautittuna.

Stand up -koomikko Tomi Haustola on Helsinkiin kotiutunut pikkukaupungin kasvatti, joka kertoo ajatuksiaan, havaintojaan ja kokemuksiaan vahvasti eläytyen. Tietotekniikan diplomi-insinööristä puhkeaa lavalla spontaani ja energinen esiintyjä, jonka improvisaatiokyky sekä rohkeus olla aidosti vuorovaikutuksessa yleisön kanssa varmistavat, että katsojat viihtyvät heti ensiminuuteista lähtien.
Tomi on tuttu TV:stä YLEn Naurun Tasapaino sekä Nelosen Stand up! -ohjelmista. Tämän lisäksi Tomi on Venlalla palkitun Noin Viikon Uutiset -komediaohjelman käsikirjoittaja.

Kyllä se on hyvä olla, kun on nauranut niin, että on paha olla!

Liput 25 € saatavilla ennakkoon Vesileppiksen keilahallilta ja Tiketistä.

Majoituspaketit saatavilla Vesileppiksen vastaanotosta, puh 0291700170 ja ja sähköpostitse sales@vesileppis.fi

Top