Vesileppis - Aktiivinen superkeskus
Lasten iät:

Lavatanssipikkujoulut ja LavatanssiTriplan Gaalaviikonloppu

Pe 27.10.2023

Lavatanssikansa valtaa Vesileppiksen lokakuun 27.–29. päivä, kun LavatanssiTriplan järjestämä, maaliskuussa 2023 alkanut Susel Cup -tanssikilpailu huipentuu viimeiseen osakilpailuunsa ja gaalaviikonloppuun!

Viikonlopun ohjelmassa on kilpailullisen tanssin ja sen juhlinnan ohessa myös kaikille avointa pikkujouluohjelmaa, kun Vesileppiksen luottopakkikaksikko, Houseband Duo Jacobsson & Kainulainen, laittaa perjantaina pottujauhot parketille ja jenkkalenkkarit ojennukseen. Lauantaina tanssikansan lakeereja luisteluttaa Mika Mäkkeli ja Onnenkipinä. Lauantaitansseihin löytyy 15 euron arvoisia pilettejä Vesileppiksen vastaanotosta.

Sunnuntaina lavatanssin juhlistaminen jatkuu tanssikursseilla klo 11:00–16:00. Kursseille voi ilmoittautua sähköpostitse osoitteeseen lavatanssitripla (ÄT) gmail.com.

Ilmoittautuminen kilpailuun: http://www.lavatanssikilpailut.fi/

Majoituspaketit:
Yhden vuorokauden paketti:
Alk. 88 €/hlö/vrk jaetussa 2hh:ssa
Alk. 128 €/1hh/vrk

Kahden vuorokauden paketti:
Alk. 79,50 €/hlö/vrk jaetussa 2hh:ssa
Alk. 112 €/1hh/vrk

Sisältäen pääsyliput iltatansseihin sekä majoituksen aamiaisella sekä kylpylän ja kuntosalin käytön. Varaukset koodilla ALLTANSSI271023.

Varaukset vain suoraan https://www.vesileppis.fi varausmoottorin kautta tai soitto 029 170 170 tai myynti@vesileppis.fi tai reception@vesileppis.fi

Kysy edullisemmat ruokapaketit! Varaukset ostettavissa viimeistään paikanpäällä hotellin vastaanotosta tai hotellivarauksen yhteydessä (mainitse lisäkommenttikenttään Täysihoito).

Ruokapaketin sisältö:
* Pe + la päivällinen
* La + su lounas

Yhteensä 56 €/hlö.

Ei-majoittuville pääsyliput tansseihin:
Pääsylippu perjantain tanssi-iltaan (Houseband Jacobsson & Kainulainen) 0€.
Pääsylippu lauantai-illalle (Mika Mäkkeli ja Onnenkipinä) 15 €.

Top