Vesileppis - Aktiivinen superkeskus
Lasten iät:

Muumi-jääveistosnäyttely aukeaa Leppävirralla entistä suurempana

15.03.2023

Järjestyksessään viides Muumi-jääveistosnäyttely lasten liukumäkilinnoineen kasvaa jälleen. Näyttelyn pääteemana on ”Viidakkoelämää”, mutta mukaan on mahdutettu myös muita suosikkikohtauksia alkuperäisistä Tove Janssonin Muumi-sarjakuvista.

“Halusimme tuoda mahdollisimman paljon näyttäviä ja useimpien tuntemia kohtauksia veistäjien toteutettavaksi, näin ollen tarina ei ole tällä kertaa kronologinen, vaikka viidakko suuressa roolissa onkin”, sanoo Leppäkerttu Oy:n toimitusjohtaja Esa Salmiheimo. “Tänä vuonna myös valaistus ja äänet ovat entistä suuremmassa roolissa. Lisäksi saimme veistäjäjoukkoomme vahvistuksia Kittilän Lainion Snow Villagesta eli Tomi ja Rami Kurtakon. Aiemmin yhteistyö ei ole aikataulullisesti ollut mahdollista, mutta tämänkertainen poikkeuksellinen avausajankohta mahdollisti sen ja on loistavaa päästä näkemään kokeneimmat teemallisen jäänveistämisen pioneerit luolassamme. Työnjohdosta vastaa totuttuun tapaan Anssi Kuosa”, Salmiheimo jatkaa.

Jääveistosnäyttelyn yhteydessä oleva toimintapuisto tulee saamaan liukumäkien lähtöpaikakseen suuren lumilinnan holveineen ja kiipeilypaikkoineen.  Poikkeuksellisesti 1.4. avattava Muumi-jääveistosnäyttely on kerännyt aiempina vuosinaan sesongissaan 25000–35000 kävijää. Loppuvuodesta 2022 alkaneet hiihtoareenan jäähdytystekniikan uusimistyöt siirsivät näyttelyn avauksen kevääseen 2023 ja näin ollen tämänkertainen, elokuun lopussa päättyvä sesonki on vain viiden kuukauden mittainen.

Lisätiedot:

Esa Salmiheimo / Toimitusjohtaja, Leppävirran virkistysuimala Leppäkerttu Oy, puh: 040-7603265

« Takaisin

Uutiset

Tapahtumat

Kurssit ja koulutukset

Blogit ja asiakastarinat

Top