Vesileppis - Aktiivinen superkeskus
Lasten iät:

Stand up -komiikkaa Vesileppis Areenalla

Pe 17.2.2023

17. helmikuuta 2023 Vesileppis Areenalla vietetään stand up -komiikan iltaa! Tapahtumaa tähdittävät Suomen stand up -koomikkokaartin karskinkomeat kärkinimet Ilari Johansson ja Tommi Tuominen, joiden jutut pistävät yleisön pallealihakset koville ja posket punaisiksi. Illan emännöi verraton, räävitön Anitta Ahonen.

Ilari Johansson on yksi Suomen fyysisimmistä stand up-koomikoista. Hän on harvinaisen suorasanainen ja Ilari onkin savolaistaustastaan huolimatta yksi maamme suosituimmista koomikoista.

Tommi Tuominen on tuttu Naurun tasapaino -kilpailun finaalista ja Tommi toimii myös Noin viikon uutisten, Ismo-sarjan ja Penkinlämmittäjien käsikirjoittajana. Tommin huumori on ilmeikästä, oivaltavaa ja aina hillittömän hauskaa.

Anitta Ahonen on ehkäpä yksi Suomen rääväsuimmista koomikoista ja Anitta hoitaa myös illan emännöinnin takuuvarmalla tyylillään.

Tule ja naura itsellesi pari vuotta lisää ikää!

Liput 25 € ennakkoon Tiketistä ja Vesileppiksen keilahallin lippupisteestä. Majoituspaketit Vesileppiksen vastaanotost, puh. 0291700170 ja sähköpostitse sales@vesileppis.fi.

Top