Vesileppis - Aktiivinen superkeskus
Lasten iät:

Tropical Winter Ukulele Fest vahvistaa lisää esiintyjiä

27.10.2022

Jani Jalkanen ja Vinicius Vivas (BRA) esiintyvät Leppävirran Tropical Winter Ukulele Festilla (TWUF) 13.-15.1.2023

Rakastettu laulaja ja ukulelebasisti Jani Jalkanen muistetaan erityisesti isänsä Kari Tapion orkesterista, mutta myös yhteistöistään mm. Topi Sorsakosken, Paula Koivuniemen ja Dannyn kanssa. Ukulelevirtuoosi Vinicius Vivas esiintyy maassamme ensimmäistä kertaa.

Laulaja ja innokas ukulelebasisti Jani Jalkanen esiintyy läpi festivaaliviikonlopun sekä solistina että yhtenä jo legendaaristen ja hyväntuulen yhteissoittojen isännistä. ”Odotan innolla tulevaa Leppävirran tapahtumaa. Yllättävän monet kappaleet taipuvat hienosti ukeiltaviksi.Tulen esittämään sekä klassikoita että omia biisejäni. Tervetuloa kaikki Leppävirralle tammikuussa!” (Jani Jalkanen)

Vinicius Vivas kasvoi Rio de Janeirossa ukulele kädessä ja Brasilian kansanmusiikkia kuunnellen. ”Haluan erityisesti tuoda Samban ja Bossa Novan svengin ukulelen maailmaan, mutta soitan konserteissani toki myös jazz-, rock- ja pop-musiikin klassikoita.” (Vinicius Vivas)

Konserttien lisäksi Vivas pitää tapahtumassa työpajan.

”TWUF on festivaali, jossa kaikille musiikin harrastamisen taustoista tai mieltymyksistä riippumatta on tarjolla jotain kiinnostavaa. Tapahtumaan voi tulla vain kuulijaksi, mutta lämpimän yhteishengen, työpajojen ja yhteissoittojen johdosta palaakin kotiin ukulelen alkeet osaavana ja uuden harrastuksen löytäneenä ihmisenä.” (tuottaja Jarmo Julkunen)

Tulevan Tropical Winter Ukulele Festin tarkka ohjelma julkaistaan joulukuussa 2022.

https://www.facebook.com/TWUFEST
https://www.tropicalwinterukulelefest.com

« Takaisin
Top