Vesileppis - Aktiivinen superkeskus
Lasten iät:

Tropical Winter Ukulele Fest järjestetään jälleen tammikuussa 2023

10.10.2022

Suomen ja Pohjois-Euroopan suurin ukulelefestivaali - Tropical Winter Ukulele Fest – järjestetään jälleen tammikuussa 2023 Leppävirralla.

Tropical Winter Ukulele Fest (TWUF) palaa tammikuussa 2023 näyttävästi sekä suomalaisten että kansainvälisten huippuartistien voimin maamme festivaalikartalle viikonloppuna 13-15.1.2023. Tapahtumapaikka on perinteinen ja viihtyisä Leppävirran Sport & Spa Hotel Vesileppis.

Festivaalin ensimmäinen kansainvälinen huippukiinnitys on havaijilaiseen musiikkiin sekä 1920-1930 -lukujen jazziin erikoistunut The Ukulele Uff Trio (UK). Yhtye on tuttu vieras kaikilla Euroopan merkittävillä ukulelemusiikin festivaaleilla, mutta Suomessa se esiintyy nyt ensimmäistä kertaa. Konserttien lisäksi orkesterin jäsenet opettavat festivaalin työpajoissa.

The Ukulele Uff Trion lisäksi festivaalille saapuu artisteja mm. Etelä-Amerikasta sekä lukuisia ukuleleorkestereita eri puolilta Suomea.

Rennosti yleisöä osallistava ja hyväntuulinen TWUF järjestetään 2023 samankokoisena kuin ennen vaikeita pandemiavuosia 2019. Festivaali on kuitenkin myös uudistunut: uutena vastaavana tuottajana työskentelee vuodesta 2023 alkaen tunnettu ja arvostettu suomalainen ukuleletaiteilija Jarmo ”UkuleleJarmo.” Julkunen.

”TWUF on ainutlaatuinen tapahtuma. Se on festivaali, jossa kaikille musiikin harrastamisen taustoista tai mieltymyksistä riippumatta on aina varmasti tarjolla jotain kiinnostavaa. Tapahtumaan voi tulla vain kuulijaksi, mutta lämpimän yhteishengen, työpajojen ja yhteissoittojen johdosta palaakin kotiin ukulelen alkeet osaavana ja uuden harrastuksen löytäneenä ihmisenä. Toivotan kaikki sydämellisesti tervetulleeksi festivaalillemme tammikuussa 2023”.

https://www.facebook.com/TWUFEST
https://www.tropicalwinterukulelefest.com

« Takaisin
Top