Vesileppis - Aktiivinen superkeskus
Lasten iät:

3.12.2022 Superpikkujoulut Vesileppis Areenalla

La 3.12.2022

Näistä pikkujouluista sinäkin tykkäät niin että halkeet, sillä Suomen suosituin laulaja-lauluntekijä Juha Tapio saapuu Vesileppis Areenalle 3.12.2022!

Kiireisen festivaalikesän 2022 omalle stadionkeikalleen päättävä kansansuosikki on esiintynyt jo vuosikymmeniä täpötäysille katsomoille ympäri Suomen. Siinä sivussa hän on kuitannut Emmat ja enemmän Iskelmä-gaalan palkintoja kuin kukaan muu, sekä koskettanut, rohkaissut ja lohduttanut sanoituksillaan lukemattomia.

Leppävirta saa osansa pieniä taikoja vuoden parhaissa pikkujouluissa 3. joulukuuta 2022. Koko kansan hittinikkari vetoaa taatusti jokaiseen juhlijaan ja tunnelma on taattu. Tule kokeilemaan, ovatko jalkasi kuin kaksi vanhaa puuta vai onko parketilla sinun vuorosi loistaa!

Illan avaa The Voice of Finland -voittaja vuosimallia 2022, tyrmäävä-ääninen Sussu Erkinheimo Laihialta. Sussu on harvinaisen karismaattinen laulaja, joka saa yleisönsä hyvälle tuulelle ja luo isoja tunnelmia. Erkinheimon ohjelmistokokonaisuus on tyylikäs ja vaikuttava, ja sisältää nostalgiahelmiä mutta myös uudempia maailmanluokan kappaleita – meneviä tanssimaan houkuttavia nopeita ja tunnelmallisia upeita hitaita.

Superpikkujoulujen aikataulu 3.12.2022
19:30 Areenan ovet aukeavat
20:15 Sussu Erkinheimo
22:00 Juha Tapio
 

TAPAHTUMA ON LOPPUUNMYYTY.

Top