Vesileppis - Aktiivinen superkeskus
Lasten iät:

Kotiteollisuus Vesileppiksessä 5.11.2022

La 5.11.2022

Lappeenrantalainen Kotiteollisuus on jo pitkään ollut yksi suomalaisen raskaan rokin arvostetuimmista yhtyeistä. Vuosina 1993-1997 yhtye tunnettiin nimellä Hullu ukko ja Kotiteollisuus, josta se 1997 muutti nimen nykyiselleen. Kotiteollisuus voitti parhaan hard rock- ja metallialbumin Emman vuonna 2004 albumillaan Helvetistä itään, josta tuli yhtyeen läpimurto, jonka suurimmista hiteistä mainittakoon muun muassa Rakastaa/ei rakasta, Helvetistä itään ja Minä olen.

Yhtyeen suosio on pysynyt kivenkovana läpi musiikkielämän murrosten, sillä myös yhtyeen tuoreimmat albumit Valtatie 666 (2018) ja Jumalattomat (2021) rynnistivät Suomen virallisen listan kärkeen heti ilmestymisviikoillaan.

Kotiteollisuuden suosion ovat betonoineet lukemattomat rehellisen energiset, konstailemattomat keikat festareilla ja kiertueilla. Kotiteollisuuden keulakuva, taiteilijuutensa syvälle suomalaiseen äijämuottiin piilottava Jouni Hynynen summaa: ”Keikkailussa on parasta se, että silloin ollaan aidossa kontaktissa faneihin. Keikoista saa valtavasti virtaa, vaikka meidän energiatasolla sitä haihtuu samalla myös hikenä ja pieruina taivaan tuuliin. Mutta tietääpähän ainakin tehneensä jotain, kun valumme keikkojen jälkeen takahuoneeseen puuskuttamaan ja puristamaan hikeä läpimäristä paidoistamme. Mutta kontakti yleisöön, se on tärkeintä ja antavinta”.

Kotiteollisuus lupaa hikisiä aikoja myös Vesileppis Areenalle 5.11.2022! Konsertin lämmittelijöinä toimivat Timo Rautiainen & Ville Ojanen Duo sekä suomalaisen rockin pitkän tien jyrä Peer Günt.

Kotiteollisuus on:
Jouni Hynynen – laulu ja kitara
Jari Sinkkonen – rummut ja taustalaulu
Janne Hongisto – bassokitara ja taustalaulu
Miitri Aaltonen – kitara ja taustalaulu

Liput ennakkoon 25,50€ Tiketistä ja Vesileppiksen keilahallilta, ovelta 31€. Konsertin ikäraja on 18 vuotta.

Majoituspaketit: sales@vesileppis.fi ja 029 170 0170

Top