Vesileppis - Aktiivinen superkeskus
Lasten iät:

Vesileppiksen Muumijääluola aukeaa tapaninpäivänä – teemana ”Winter Secrets”

26.11.2021

Vesileppiksen suosittu Muumijääluola aloittaa neljännen kautensa 26.12.2021. Muumijääluola pystytetään jälleen Vesileppiksen hiihtoareenalle, joka sijaitsee 30 metriä maanpinnan alapuolelle louhitussa kiviluolassa.

Näyttely koostuu muumijääveistoksista ja erilaisista talvisista aktiviteeteista, kuten liukumäkilinnasta, snowtube-radasta ja napakelkasta. Näyttelyalueen kokoa, audiovisuaalisuutta ja toiminnallisuutta on lisätty aiemmista kausista. Uuden kauden rakentaminen sulkee Vesileppiksen hiihtoareenan 5.12.2021.

Tämän sesongin teema pohjautuu Muumilaakso-televisiosarjan tarinaan ”Winter Secrets”, jossa Muumipapan ja Muumimamman talviunille asettuminen katkeaa poliisin koputukseen. Haisuli on paennut poliisin huostasta ja jäljet johtavat Muumitaloon. Rouva Vilijonkka saapuu kylää, joten unet jäävät tuonnemmaksi ja seikkailu alkaa. Elämyksellisestä jäämaailman seikkailusta löytyvät myös muut tutut Muumilaakson hahmot.

Haisulia on toivottu kovasti aiempien näyttelyiden pohjalta mukaan ja nyt meillä on sellainen tarina, josta tuo veijari löytyy”, sanoo Vesileppiksen liikuntayhtiön toimitusjohtaja Esa Salmiheimo.

« Takaisin
Top