Vesileppis - Aktiivinen superkeskus
Lasten iät:

Sauvakävelykiertue rantautuu Leppävirralle

06.10.2020

Sauvakävelyn uudet tuulet -projekti rantautuu Leppävirralle tiistaina 20.10.2020 klo 18, kun Leppävirran Urheilijat ja Suomen Latu kutsuvat saapumaan Leppävirran urheilukentän maisemiin.

LepU:n puheenjohtaja Jorma Rajakannas ja Ladun liikuntaneuvos Tuomo Jantunen lupaavat, että kaikenkuntoiset ja -ikäiset tulevat saamaan illan aikana uusia ideoita ja toimintamalleja päivittäiseen liikuntaansa.

Tapahtuma on maksuton ja kaikkien kävelijöiden kesken arvotaan mm. Orionin askel- ja kalorimittari sekä Suomen Ladun lahjoittamia esinepalkintoja. Kävelysauvoja lainataan maksutta niitä tarvitseville.

Sauvakävely – mitä se on ja miksi sitä kannattaa harrastaa
Sauvakävely nousi tavallisten ulkoilijoiden suosioon 1990-luvun lopulla, ja sen suosio on säilynyt suomalaisten keskuudessa. Tämän syksyn näyttävät sauvatempaukset ja televisioidut tekniikkaesittelyt nostivat lajin kannatusta edelleen. 

Korona-epidemian aikana sauvakävelijöitä on liikkunut kaikkialla Suomessa. On todettu, että sauvakävely on mitä parhainta koronaliikuntaa, koska sitä harrastetaan ulkona ja sopivan etäisyyden päässä muista liikkujista.

Sauvakävelyssä saavat kaikki lihakset sopivasti rasitusta. Mikä onkaan parempaa liikunta akuin sauvoa joustavalla metsäpolulla ja nauttia  luontoympäristöstä?

Yhteystiedot
Suomen Latu ry
Tuomo Jantunen
liikuntaneuvos
0400 417272

Leppävirran Urheilijat
Jorma Rajakannas
040 5287131

« Takaisin
Top