Vesileppis - Aktiivinen superkeskus
Lasten iät:

Jalkapallo: Vesileppis syysturnaus 2020

La 19.9.2020

Tervetuloa KuPS Taitokoulu 12:n ja Sport & Spa Hotel Vesileppiksen järjestämään jalkapalloturnaukseen Leppävirralle!

Seuraamme Palloliiton ja Juniori KuPSin ohjeistuksia koronan suhteen ja tarvittaessa teemme tarvittavat toimenpiteet.

Turnaus pidetään kaksipäiväisenä siten, että pelit aloitetaan lauantaina iltapäivällä ja jatketaan sunnuntaina aamupäivällä. 

Pelipaikka ja -kenttä
Turnaus pelataan Leppävirralla, osoite: Vokkolantie 1, 79100 Leppävirta.
Pelialustana on tekonurmi.
Hotelli majoituksineen, ruokailut, kylpylä sekä pelikentät ovat kaikki samassa ympäristössä.  

Pelikenttien pukukopit suihkuineen ovat joukkueiden käytössä. Kopit ovat yhteiskäytössä, joten arvotavaraa niihin ei kannata jättää. Turnausvieraita palvelee KuPS 12:n kahvio, jossa on tarjolla kahvia, mehua, pientä suolaista ja toki myös makeaa purtavaa. Mahdollista maksaa kortilla.

Turnaustoimisto
Turnaustoimisto sijaitsee kenttien läheisyydessä, johon joukkueita pyydetään ilmoittautumaan turnauspaikalle saapuessaan.

Ottelut
Huolehdittehan, että joukkueet ovat valmiina aloittamaan pelit otteluohjelman mukaisina aloitusaikoina. Turnauksen aikataulu on tiukka ja pyritään siihen, etteivät pelien alkamisajat myöhästy. Mikäli joukkueilla on samanväriset peliasut, niin vierasjoukkue on velvollinen vaihtamaan peliasun sellaiseksi, että joukkueet erottuvat kentällä selvästi.

Ensiapu
Jokainen joukkue huolehtii ensiavun antamisesta itse loukkaantuneelle pelaajalle tai toimihenkilölle.

Fair Play
Kaikenlainen epäurheilijamainen käytös ja hävytön, loukkaava, rasistinen tai solvaava kielen ja / tai eleiden käyttö on luonnollisesti kielletty kentällä ja kentän ulkopuolella. Mahdollisiin ylilyönteihin puututaan ja kyseisiä henkilöitä voidaan pyytää poistumaan turnausalueelta. Muistuttakaa myös vanhempia tästä. Muistetaan, että peleissä mukana olevat ovat vasta peliuran alussa.

Yhteystiedot
kups.taitokoulu2012@gmail.com
KuPS 2012 Taitokoulu

Top