Vesileppis - Aktiivinen superkeskus
Lasten iät:

Vesileppiksessäkin kuvattavan PlayOff-jalkapallorealityn tähtivalmentajat paljastettu!

02.01.2020

Nelosen uuden PlayOff-jalkapallorealityn tähtivalmentajat ovat selvillä. Kykyjenetsintäohjelmassa etsitään suomenmestari KuPSille uutta huippupelaajaa kaudelle 2020. Tähtivalmentajina toimivat Keith Armstrong, Marianne Miettinen ja Pekka Lagerblom. He vastaavat pelaajien harjoittelusta ja kehityksestä sekä toimivat neuvonantajina KuPSin johdolle voittajan valinnassa.

Ohjelman kuvaukset alkavat Kuopiossa ja Leppävirran Vesileppiksessa vuodenvaihteen jälkeen.

Ohjelman tuotannon suunnittelu on pitkällä, ja on mahtavaa, että saimme varmistettua Keken, Mariannen ja Pekan roolit osaksi ohjelmaa. Heidän merkityksensä sisällössä tulee olemaan suuri. Myös pelaajacasting on käynyt kuumana. Meille on tullut toista sataa hakemusta, ja mukana on laatupelaajia”, sanoo ohjelman juontaja ja tuottaja Sebastian Sorsa

Helmikuun lopulla alkava ohjelma osuu kotimaisen jalkapallon nousukaudelle ja pitää kuopiolaisen jalkapallon ihmisten huulilla valtakunnanlaajuisesti.

Armstrong on yksi Suomen rakastetuimmista kommentaattoreista ja arvostetuimmista valmentajista. Hän on voittanut viisi suomenmestaruutta valmentajana ja kolme pelaajana. Miettinen toimii Suomen alle 19- ja 20-vuotiaiden naisten jalkapallomaajoukkueen päävalmentajana, Suomen Palloliiton tyttöjen huippujalkapallopäällikkönä ja Ylen Urheilun jalkapalloasiantuntijana. Hän niitti mainetta myös MM-kisojen 2018 kommentaattorina. FC Lahdessa pelaava Lagerblom lopetti viime kaudella jalkapalloilijan ammattilaisuransa. Valmentajanakin toimineen futarin saavutuksiin lukeutuvat esimerkiksi Bundesliigan ja Saksan Cupin kultamitalit.

« Takaisin
Top