Vesileppis - Aktiivinen superkeskus
Lasten iät:

Kehitysvammaisten talvitanssit: Taikakuu

To 30.1.2020

Vesileppis Areenalla vietetään kehitysvammaisten talvitansseja 30.1.2019! Lantioita liikuttaa pop-iskelmäyhtye Taikakuu. Taikakuu teki läpimurtonsa vuonna 2000 voittamalla Vuoden viihdyttäjä -kilpailun ja pääsemällä Kesäillan valssi -ohjelman  vakioyhtyeeksi. 

Tapahtumassa nautitaan myös karaokesta, mega-arpajaisista ja buffetruokailusta. Tapahtumaan ovat kaikki tervetulleita!

Ystävyyden suurlähettiläs Petri Virolainen kehitysvammaisten suurtanssien suojelijaksi

SuomiLOVE-ohjelmassa ihastuttanut Ystävyyden suurlähettiläs Petri Virolainen saapuu possuklaaneinen Vesileppiksen kehitysvammaisten suurtanssien suojelijaksi. Autistinen ja lapsena rankasti kiusattu Virolainen aloitti kehitysvammaisten hyväntekeväisyystoiminnan vuonna 2005 saatuaan Keravan vammaispalvelulta kolmipyörän. Hän on tehnyt kolmipyörällään jo yli 100 yksikkövierailua ja matkustanut yli 80 000 kilometriä.

”Sain idean kutsua Petrin tapahtuman suojelijaksi, kun bongasin hänet televisiosta. Hän teki niin kovan vaikutuksen, että lähestyimme häntä samantien aiheen tiimoilta. Petri on täydellinen ensimmäisten kehitysvammaisten tanssiemme kasvoiksi”, sanoo Vesileppiksen hotelliyhtiön toimitusjohtaja Kimmo Rossi.

Virolainen tarttui hetkeäkään epäröimättä tehtävään. Hän saapuu Vesileppikseen jo päivää aiemmin tutustumaan paikkoihin ja rakennustöihin. Virolainen tulee avaamaan tanssit, minkä jälkeen hänen roolinsa muotoutuu tapahtuman edetessä.

"Mies on niin karismaattinen, että pelkkä läsnäolokin riittää”, Rossi jatkaa.

Liput
12 €
Ennakkolippujen tilaus (10.1.2020 saakka) sekä ruokailu- ja majoitusvaraukset: myynti@vesileppis.fi

Kylpylämajoituspaketit
Alk. 59 €/hlö/vrk jaetussa kahden hengen huoneessa
Sis. majoituksen, pääsylipun, aamiaisen sekä kuntosalien ja kylpylän vapaan käytön.
Alennuskoodi: ALLTAIKAKUU300120

Varaa tästä

Aikataulu
Tanssit klo 14–18

Top