Vesileppis - Aktiivinen superkeskus
Lasten iät:

Steve 'n' Seagulls, Gary & The Flyflatters

La 28.03.2020

Tapahtuma on peruttu!

Steve ’n’ Seagulls rymistelee vihdoin Vesileppikseen! Lämmittelijänä puoliakustinen Gary & the Flyflatters.

Steve 'n' Seagulls
Bluegrassia, kansanmusiikkia, metallia ja rockia sujuvasti yhdistelevä viisikko julkaisi kolmannen albuminsa, Grainsvillen, syyskuussa 2019. Levyn kiertue on vienyt yhtyeen pari kertaa Pohjois-Amerikkaan, ympäri Eurooppaa ja vihdoin on vuorossa myös kotimaan kentät.

Edeltäjiensä tapaan Grainsville nousi albumilistalle Suomessa ja Pohjois-Amerikan Billboard Bluegrass -listalle useammaksi viikoksi. Keikoilla kuullaan musiikkia kaikilta kolmelta albumilta.

"Lokit" nousi laajempaan tietoisuuteen YouTube-videoidensa myötä ja yhtyeen kanava pyörii edelleen tasaisen kuumana. Yhtyeen videoita on katsottu yli 170 miljoonaa kertaa.

Keikoilla tarkoin valitut ja omintakeisesti versioidut lainakappaleet sekoittuvat omaan tuotantoon. Koko komeus tarjoillaan riehakkaanpuoleisen lavaesiintymisen ja rennon tunnelman kera.

Gary & the Flyflatters
Lauteet lämmittelee puoliakustinen leppävirtalainen bile-pop-rock-iskelmäbändi Gary & the Flyflatters. Yhtyeen mielenkiintoinen soitinarsenaali sisältää niin akustisen kitaran kuin ukebasson ja cajon-rumpusetinkin.

Ohjelmisto koostuu 1960-1990-luvun tanssittavasta rockista ja popista, kuten CCR:stä, Beatlesista, Tuomari Nurmiosta ja Vesterisestä yhtyeineen.

« Takaisin

Uutiset

Tapahtumat

Kurssit ja koulutukset

Blogit ja asiakastarinat

Top