Vesileppis - Aktiivinen superkeskus
Lasten iät:

Tropical Winter Ukulele Fest viidettä kertaa Vesileppikseen

24.09.2019

Kansainvälinen Tropical Winter Ukulele Festival järjestetään Vesileppiksessä viidettä kertaa 17.–19.2020. Kolmepäiväiseen ja Pohjois-Euroopan suurimpaan ukuleletapahtumaan odotetaan satoja koti- ja ulkomaisia harrastajia.

Mukana on runsaasti huippuesiintyjiä niin Suomesta kuin ulkomailtakin. Kaukaisin esiintyjä, poplaulaja, säveltäjä ja muusikko JOSEPH GARA, saapuu Filippiineiltä. Hänen erikoisuutena on taustamusiikin teko esityksen aikana niin sanotulla luuppauksella.

Muita ulkomaisia esiintyjiä ovat uusseelantilais-saksalainen NICK GORDON, italialainen TUBADU-orkesteri sekä itävaltalaiset ELISABETH PFEIFFER ja CHARLOTTE PELGEN.

Esiintymisien lisäksi ulkomaiset vieraat pitävät työpajoja. Esimerkiksi Gordon vetää yhteislauluja, Tubadu-orkesteri opettaa karibialaisia rytmejä ja Pfeiffer-Pelgen duo chansonien laulua ja säestystä.

Suomalaisista esiintyjistä kuullaan Leppävirran omaa orkesteria UKEVIRTASIA, joka esiintyy tällä kertaa KRISTIINA BRASKIN kanssa. Leppävirran kirkossa järjestettävän konsertin ohjelmistossa on gospel-musiikkia. Festivaalin tiimoilta järjestetään yleisiä konsertteja myös Leppäkertun koululla.

Festivaalin teemana on Pieni soitin, pienet lavat.
"Ideana on se, että kaikki halukkaat pääsevät nyt esiintymään", sanoo tapahtuman järjestelyistä vastaava ARTO JULKUNEN.

Festivaalin aikana kootaan lisäksi suuri TWUF-orkesteri, joka soittaa sovitettua instrumentaalimusiikkia. Orkesteria tulee johtamaan MARKUS RANTANEN.

TWUF:n järjestelyistä vastaa KAURA-AHON KANSANMUSIIKKIYHDISTYS RY ja VESILEPPIS. Festivaali hoitaa ympäristövastuutaan maksamalla vapaaehtoisesti lentäen paikalle matkustavien ilmastokompensaatiomaksun.

HAASTATTELUPYYNNÖT
Arto Julkunen
040 5526 792
Tapahtuman verkkosivut

Lue lisää tapahtumasta, lipuista ja majoituspaketeista!

« Takaisin
Top