Vesileppis - Aktiivinen superkeskus
Lasten iät:

Tropical Winter Ukulele Fest 2020

Pe 17.01.2020

Leppävirran ukulelefestivaali, Tropical Winter Ukulele Fest, järjestetään Vesileppiksessä 17-19. tammikuuta 2020 jo viidennen kerran!

Esiintyjät (lisää tulossa!)
Joseph Gara (Filippiinit)
TUBADU (Italia)
Elisabeth Pfeiffer & Charlotte Pelgen (Itävalta)
Nick Gordon (Uusi-Seelanti/Saksa)
Kristiina Brask (Suomi)
Old Man's Tale (Suomi)

Teemat
Tämän vuoden teemojamme ovat pienet esiintymislavat, TWUF-orkesteri sekä ilmasto ja luonto. Ukulele on pieni soitin, siksi pienet lavat ovat saaneet suuren suosion. 

Yhteissoitto
Yhteissoitto on aina mukavaa. Tällä kertaa kokoamme festivaalivieraista suuren TWUF-orkesterin, joka harjoittelee etukäteen jaettavien materiaalien, videoiden ja paikan päällä pidettävien työpajojen avulla orkesteroitua ukulelemusiikkia. Lähde rohkeasti mukaan ainutlaatuiseen ukeorkkaan!

Ilmastokompensaatio
Järvi-Suomen alueella kannamme huolta luonnon tulevaisuudesta. Meille on helppoa ja edullista matkustaa myös joukkoliikenteen, varsinkin bussien, avulla. Maksamme vapaaehtoisen ilmastokompensaatiomaksun heistä, jotka joutuvat sijaintimme vuoksi käyttämään lentoliikennettä. Ja jo ennen festivaalia jalkaudumme lähialueelle muun muassa kouluihin jakamaan musiikin ilosanomaa!

Tervetuloa Leppävirralle!
TWUF-tiimi 2020

---

KANSAINVÄLINEN UKULELEFESTIVAALI VIIDETTÄ KERTAA VESILEPPIKSESSÄ

Kansainvälinen Tropical Winter Ukulele Festival järjestetään Vesileppiksessä viidettä kertaa tammikuussa. Kolmepäiväiseen ja Pohjois-Euroopan suurimpaan ukuleletapahtumaan odotetaan satoja koti- ja ulkomaisia harrastajia.

Mukana on runsaasti huippuesiintyjiä niin Suomesta kuin ulkomailtakin. Kaukaisin esiintyjä, poplaulaja, säveltäjä ja muusikko Joseph Gara, saapuu Filippiineiltä. Hänen erikoisuutena on taustamusiikin teko esityksen aikana niin sanotulla luuppauksella.

Muita ulkomaisia esiintyjiä ovat uusseelantilais-saksalainen Nick Gordon, italialainen Tubadu-orkesteri sekä itävaltalaiset Elisabeth Pfeiffer ja Charlotte Pelgen.

Esiintymisien lisäksi ulkomaiset vieraat pitävät työpajoja. Esimerkiksi Gordon vetää yhteislauluja, Tubadu-orkesteri opettaa karibialaisia rytmejä ja Pfeiffer-Pelgen duo chansonien laulua ja säestystä.

Suomalaisista esiintyjistä kuullaan Leppävirran omaa orkesteria Ukevirtasia, joka esiintyy tällä kertaa Kristiina Braskin kanssa. Leppävirran kirkossa järjestettävän konsertin ohjelmistossa on gospel-musiikkia. Festivaalin tiimoilta järjestetään yleisiä konsertteja myös Leppäkertun koululla.

Festivaalin teemana on Pieni soitin, pienet lavat.
"Ideana on se, että kaikki halukkaat pääsevät nyt esiintymään", sanoo tapahtuman järjestelyistä vastaava Arto Julkunen.

Festivaalin aikana kootaan lisäksi suuri TWUF-orkesteri, joka soittaa sovitettua instrumentaalimusiikkia. Orkesteria tulee johtamaan Markus Rantanen.

TWUF:n järjestelyistä vastaa Kaura-ahon kansanmusiikkiyhdistys ry ja Vesileppis. Festivaali hoitaa ympäristövastuutaan maksamalla vapaaehtoisesti lentäen paikalle matkustavien ilmastokompensaatiomaksun.

Haastattelupyynnöt
Arto Julkunen
040 5526 792
Tapahtuman verkkosivut

« Takaisin

Kurssit ja koulutukset

Uutiset

Tapahtumat

Blogit ja asiakastarinat

Top