Vesileppis - Aktiivinen superkeskus
Lasten iät:

Karaoke Amateur Champion -alkukarsinta

Pe 22.10.2021

Tervetuloa kisaamaan Karaoke Amateur Champion 2022 -alkukarsinnan voitosta! Kilpailu alkaa klo 20. 

Kilpailun säännöt ja kulku 2021

1. Kilpailu on tarkoitettu laulajille, joiden kokemus laulamisesta perustuu vain ja ainoastaan karaokeen. Et voi siis osallistua kilpailuun jos:
*Olet esiintynyt livebändin säestyksellä julkisessa tapahtumassa. (Poislukien erinäisten karaokekilpailujen finaalissa tapahtuvat esiintymiset orkesterin säestyksellä)

2. Miehet ja naiset kilpailevat eri sarjoissa. Lisäksi sarjat ovat jaettu kolmeen ikäryhmään. 18-34-vuotiaat, 35-54-vuotiaat ja yli 55-vuotiaat kilpailevat omissa ikäsarjoissaan. Kilpailun alaikäraja on 18 vuotta.

3. Alkukarsintoja järjestetään ympäri Suomen joulukuun loppuun asti 2021. Alkukarsintaan ilmoittaudutaan paikan päällä. Alkukarsinnoissa kilpailijat laulavat niiden listojen mukaan jotka ravintolalla/kilpailun juontavalla juontajalla on käytössä.

4. Alkukarsintojen parhaat laulajat saavat loka-marraskuun vaihteessa kutsun oman alueensa semifinaaliin joka järjestetään 1.1–15.2.2022 välisenä aikana.

5. Finaali järjestetään maaliskuussa 2022 Viking Gracella. Kilpailija ilmoittautuu finaaliin ja hoitaa matkavarauksensa DT Events Oy:n ohjeiden mukaan.

6. DT Events Oy sitoutuu julkaisemaan kappalelistat vasta semifinalisteille ja finalisteille. Alkukarsinnoissa kilpailija valitsee kappaleet paikan päällä. Genrellä ja esityskielellä ei ole merkitystä.

7. Kilpailja itse vastaa matka-ja majoituskustannuksistaan kilpailun aikana.

8. Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

Kilpailun järjestäjän verkkosivut

Karaoke Amateur Champion -majoituspaketit
Majoitustarjous kilpailijoille
Alk. 98 €/1hh/vrk
Alk. 72 €/hlö/vrk jaetussa kahden hengen huoneessa
Sis. majoitusen aamiaisella sekä kylpylän, kuntosalin ja hiihtoareenan käytön

Varaukset hotellista tunnuksella 'Karaoke amateur champion': myynti@vesileppis.fi tai puh 029 1700170.

Top