Vesileppis - Aktiivinen superkeskus
Lasten iät:

Leppävirran ulkoliikuntapaikat

Leppävirralla on monipuoliset ulkoliikuntamahdollisuudet, monipuolinen latuverkosto houkuttelee talvella hiihtämään ja kesäisin pururadat kävelemään tai juoksemaan. 

Latujen realiaikaisen tilanteen löydät ladut.fi sivustolta. 

Hiihtoladut / Talvikunnossapito: Latujen hoitokausi 20.12.-20.3, lumitilanne huomioiden. Unnukan jäälatu jääntilanteesta riippuen 20.2.-31.3.

Kunnossapitoluokka I: Kunnostus 5-7 kertaa viikossa. Paajalanmäen ladut - Vokkolan urheilukentältä Paajalanmäelle - Vesileppiksen alue.
Kunnossapitoluokka II: Kunnostus 3-kertaa viikossa lumisateen jälkeen. Kirkonkylän ympäryslenkin länsiosa (3km) 5-tien takaosa. Unnukan jäälatu.
Kunnossapitoluokka III: Kunnostus 2-kertaa viikossa, painotus loppuviikko/viikonloppu. Kirkonkylä-Sorsakoski 15 km
Kunnossapitoluokka IV: Kunnostus kerran kahdessa viikossa. Sorsakoski-Varkaus 9 km.

Vokkolan taajama-alueella on lisäksi Vokkolan urheilualue josta löytyy Urheilukenttä sekä vuonna 2018 valmistunut UEFA:n virallisten mittojen mukaan valmistunut tekonurmikenttä. Urheilukentän ja tekonurmikentän varauskalenterit löydät täältä

Monipuolisen urheilualueen täydentää frisbee golf rata sekä beach volley sekä tennis kentät joiden varauskalenterit löytyvät täältä 

Varauksia voit tehdä Vesileppiksen keilahallilta 0400980026 tai info@vesileppisaeena.fi

 

Talvella Leppävirralla jäädytettään useita ulkojäitä, Leppävirran kirkonkylällä Vokkolan kaukalo sekä suuri luistelualue sekä Alapihan kaukalo. Lisäksi ulkojäitä löytyy Sorsakoskelta, Oravikoskelta, Timolasta, Konnuslahdesta sekä Kurjalasta. 

Luistelualueet / talvikunnossapito: Hoitokausi: 20.12.-20.3. (keli huomioiden)

Kunnossapitoluokka I: Vokkolan luistelualue ja kaukalo
Kunnossapitoluokka II: Alapihan kaukalo, Sorsakosken kaukalo. Jäänhoito ja lumen auraus arkisin, ei kunnossapitoa eikä valaistusta viikonloppuisin

 

Uimarannat ja uimapaikat

Kunnossapitoluokka I: Kirkonkylän uimaranta.. Uimarantojen tarkistus on kerran viikossa uimakauden aikana sekä ilkivaltatarkistus tehdään kahden viikon välein lokakuun loppuun saakka.

Kunnossapitoluokka II: kunnan ylläpitämät muut uimapaikat
Sorsakoski/lasten uimaranta, hyppytorni
Kuukonniemi Kuukonniementie 62°26.975' 027°39.125'
Oravikosken uimaranta Oravilahti Lätkätie 62°35.240' 027°36.728'
Timolan uimaranta 78480 TIMOLA 62°21.922' 027°51.003'
Parkkilahden uimapaikka Parkkilahti Virrantie 62°28.958' 027°48.647' 
Malilahden uimapaikka Koskentie 62°29.357' 027°44.710' 

 

Avantouinti: Kunnan avaintouintipaikka sijaitsee unnukan rannassa. Kausi maksu 30€ ja avaimen voi lunastaa itselleen Vesileppis Areenan keilahallilta. Avaimen pantti + 20e puh. 0400980026. 

 

 Leppävirralla on myös erittäin monipuolisia pyöräilyreittejä, lisää pyöräilystä täältä

Pyöräily

Vesileppis on monipuolinen ja aktiivinen hyvinvointi-, liikunta- ja urheilukeskus.

Vesileppis on monipuolinen ja aktiivinen hyvinvointi-, liikunta- ja urheilukeskus. Pyöräily on yksi painopistelajeistamme. Haluamme olla mukana kehittämässä monipuolista pyöräilyn valmennuskeskusta ja vastata kasvavan lajin tarpeisiin. Suomen pyöräilyunioni ry on valinnut Vesileppiksen Suomen ensimmäiseksi pyöräilyn valmennuskeskukseksi. Toimintamme painottuu erityisesti lasten ja nuorten pyöräilyn valmennus- ja leiritoimintaan.

Vesileppis lähiympäristöineen tarjoaa ainutlaatuiset harjoitusolosuhteet niin kuntopyöräilijöille, junioreille, aktiiviharrastajille kuin huippu-urheilijoillekin.

Liikuntapalvelut

VESILEPPIS AREENA

Vesileppiksen Areenan iso liikuntasali soveltuu monenlaiseen palloiluun. Salissa on esimerkiksi täysimittaiset lentopallo-, koripallo- ja salibandykentät ja siellä on mahdollista järjestää virallisia otteluita. Lisäksi meiltä löytyy tennis- ja sulkapallokenttiä sekä futsal-kenttä.

Vesileppiksen Areenan iso liikuntasali soveltuu monenlaiseen palloiluun. Salissa on esimerkiksi täysimittaiset lentopallo-, koripallo- ja salibandykentät ja siellä on mahdollista järjestää virallisia otteluita. Lisäksi meiltä löytyy tennis- ja sulkapallokenttiä sekä futsal-kenttä.

Yhteystiedot

Sisäliikuntapaikat

Top