Vesileppis - Aktiivinen superkeskus
Lasten iät:

Huippukitaristi Erja Lyytinen esiintyy Vesileppiksessä

21.02.2019

Suomen kansainvälisesti suosituimman blueskitaristin ERJA LYYTISEN Another World Tour -kiertue pysähtyy Vesileppiksessä 26.4.2019. Kiertue promotoi Lyytisen uutta Another World -albumia, jolla vierailevat MICHAEL JACKSONIN ja JEFF BECKIN yhtyeissä loistanut JENNIFER BATTEN ja slidekitaravirtuoosi SONNY LANDRETH.

Kiertuekeväämme alkoi maaliskuussa Kanadasta ja Briteistä, ja se saapuu huhtikuussa Suomeen. Odotamme innolla, että pääsemme soittamaan Vesileppiksessä, sillä paikka on tullut tutuksi lomanviettokohteena, mutta tämä on ensimmäinen kerta, kun soitamme siellä. On mukava pulahtaa kylpylän altaaseen ennen keikkaa ja karistaa soundcheckin jälkeen liiat kiertuepölyt!” Lyytinen sanoo.

Vesileppiksessä on tarjolla ensimmäistä kertaa SHOW & DINNER -PAKETTEJA konsertin yhteydessä. Illallinen nautitaan tapahtumapaikassa, Vesileppiksen ravintolassa, ennen konserttia. Ovet aukeavat muulle yleisölle pari tuntia illallisen alkamisen jälkeen.

Lyytinen yhdistää soitossaan modernia ja vanhaa bluesia. Hän on kasvattanut itselleen vankan kuulijakunnan Suomessa ja ulkomailla. Hänet valittiin ensimmäisenä suomalaisena vuoden kitaristiksi European Blues Awardsissa vuonna 2017.

« Takaisin
Top