Vesileppis - Aktiivinen superkeskus
Lasten iät:

Kultakurkku-, Kärkikaraoke- ja Kimppakaraoke-kilpailujen alkukarsinnat

La 8.6.2019

Vesileppiksen Castro Pubissa lauletaan Kultakurkku-, Suomen kärki- ja Kimppakaraoke-kilpailujen alkukarsinnat 8.6.2019 klo 21–1.30. Tervetuloa loistamaan!

Kultakurkku-karaoke
Kultakurkku-karaoke on vuosittainen yksilökilpailu, jossa alkukarsinnoista jatkoon päässeet kokoontuvat kilpailemaan voitosta loppukilpailuun voitosta. Alkukarsinnat huipentuvat kaksipäiväiseen semifinaali- ja finaalitapahtumaan, jonne jokainen alkukarsinnoista jatkoon päässyt laulaja saa kutsun.

Kultakurkku-sarjat
– alle 30-vuotiaat
– 30–49-vuotiaat
– 50–65-vuotiaat
– yli 65-vuotiaat

Kärkikaraoke
Kärkikaraokessa kilpailijat tekevät kilpailun sarjavalinnan itse kolmesta sarjavaihtoehdosta: vanha tanssimusiikki, iskelmä ja nykyiskelmä/pop/rock. Alkukarsinnat huipentuvat kaksipäiväiseen semifinaali- ja finaalitapahtumaan.

KIMPPAKARAOKE
Enää ei tarvitse laulaa yksin! Kimppakaraoke on riemastuttava kokemus, jonka voi jakaa hyvän porukan kanssa. Kilpailun alkukarsinnoista jatkoon päässeet laulajat kokoontuvat vuosittain kilpailemaan kaksi päiväseen loppukilpailuun Kimppakaraoken mestaruudesta. Kilpailun nimen mukaisesti lavalle kootaan 2-5 hengen kimppa.

Esitykset voivat koostua perinteisen karaoken lisäksi myös vapaamuotoisesta show-esityksestä, vain esiintyjien mielikuvitus on rajana! Kimpassa tulee olla vähintään yksi alkukarsinnoista jatkoon päässyt laulaja. 

Kokoa siis kimppa ystävistäsi, tuttavistasi tai vaikkapa työkavereistasi ja lähde laulamaan karaokea hyvässä seurassa!

Ohjeita osallistujille

Viihdesallapin karaokejuontaja ottaa vastaan kilpailijat, opastaa alkukarsintalomakkeiden täyttämisessä, vastaanottaa täytetyt lomakkeet ja tarkistaa ne huolella.

Ilmoittautumisen ja äänenavauksen jälkeen alkaa karaoken alkukarsinta. Jokainen kilpailija saa laulaa 1–2 kappaletta kilpailijoiden määrästä ja käytettävästä ajasta riippuen. Laulajat valitsevat kilpailukappaleet paikan päällä juontajalla olevista listoista.

Alkukarsinnassa kilpailijat voivat kisailla loppukilpailujen sarjoissa, jotka löytyvät ilmoittautumislomakkeesta. Eri sarjoista voi päästä eri määrä kilpailijoita jatkoon riippuen laulajien tasosta.

Illan juontaja tai hänen valtuuttamansa alan asiantuntija(t) toimivat tuomareina ja tekevät päätökset laulajien jatkoon pääsystä. Jatkoon voi päästä useampia laulajia, riippuen kilpailijoiden määrästä ja tasosta.

Iloista karaokeiltaa!

Vapaa pääsy

ei osallistumismaksua

Top