Vesileppis - Aktiivinen superkeskus
Lasten iät:
Kivempaa kimpassa

Ilo irti ryhmäliikunnasta!

Rentoa menoa tai tiukkaa tykitystä niin, että hiki lentää. Sopiva tunti löytyy varmasti, millä tyylillä haluatkaan porukassa liikkua. Rempseät ohjaajamme varmistavat asiantuntevasti sopivan tason jokaiselle liikkujalle. Muokkaamme tuntien sisältöjä yritysten ja ryhmien tarpeisiin tilausten yhteydessä.

Meillä on tarjontaa myös eläkeläisryhmille – monipuolisia tunteja, joissa voit haastaa itseäsi tosissasi tai nauttia yhdessä liikkumisesta vähän rennommin. Tunnit voi maksaa kertakäyntinä tai kuukausikortilla.

Alta voit tutustua ryhmäliikuntatunteihimme tarkemmin, tervetuloa mukaan iloiseen joukkoon!

Huom. Laitteet on varattu ensisijaisesti ryhmäliikuntatuntilaisille, jos tiloissa ilmenee ruuhkaa tuntien aikana. 

 

Ryhmäliikuntakalenteri

Ryhmäliikuntatiedustelut: Henna Soininen, henna.soininen@vesileppis.fi, 040 9107082
Pilates-tiedustelut: Mervi Laatikainen 0400 824062

Tykkää meistä myös Facebookissa! Siellä ilmoitamme mm. mahdollisista tuntimuutoksista.

Katso hinnasto täältä ja tutustu Sporttikorttiin! 

Kevään ryhmäliikunta 7.1.-28.4.2019

HUOM! 29.1. Illan jumpat peruttu!

Maanantai
9.00 Kuntosali, eläkeläiset
10.15 Vesijumppa 45', eläkeläiset 
12.00 Venyttely, eläkeläiset, Areenan ryhmäliikuntatila
17.00 Kuntosalistartti, kunnan yksityisvuoro, Areenan kuntosali
17.00 Lavis - lavatanssijumppa, yleinen
18.00 Vesijuoksu/-jumppa, yleinen
18.00 Vatsapakara, yleinen
19.00 Painonpudotus pienryhmä alkaa 28.1. Ilmoittaudu mukaan henna.soininen@vesileppis.fi

Tiistai
9.00 Kuntosali, senioriopettajat
10.00 Vesijumppa30', eläkeläiset
10.00 Kuntosali, eläkeläiset omatoiminen
17.30 BodyPump®, yleinen
18.30 FasciaMethod, yleinen

Keskiviikko
10.00 Kuntosali/jumppa, kehitysvammaiset aikuiset
12.00 Kuntosali, eläkeläiset
13.00 Vesijumppa 30', eläkeläiset
14.00 Lihaskuntojumppa, eläkeläiset, Areenan ryhmäliikuntasali
15.00 Vesijumppa 30', eläkeläiset
18.00 Kahvakuula, yleinen
18.50 Cx-Worx®, yleinen

Torstai
10.00 Kuntosali, starttiryhmä, liikuntaresepti, hotellin kuntosali
11.00 Miesten jumppa, Areena
12.00 Kuntosali, eläkeläiset, omatoiminen
13.00 Vesijumppa 30', eläkeläiset
17.00 Jooga, yleinen
17.30 Crosstraining, yleinen, kuntosalilla

Perjantai
9.00 Venyttelyjumppa, eläkeläiset, Areenan ryhmäliikuntasali
10.00 Vesijumppa 45', eläkeläiset
13.00 Vesijumppa, Sydän- ja diabetesyhdistys

Sunnuntai
18.00 BodyPump®

Ei eläkeläisjumppia hiihtolomaviikolla 10 ja pääsiäisenä 19.-22.4.

Pilates

Alkaa 7.1.2019 Tiedustelut: Mervi Laatikainen 0400 824062
Maanantai 10.30–11.45, näyttelytila
Tiistaina 16–17.30, näyttelytila
Keskiviikko 17.30–19, näyttelytila
Lauantai 10–12, Areenan ryhmäliikuntatila

FasciaMethod

Tuntikuvaukset

Eläkeläisryhmät

Ryhmässä liikkuminen on mukavaa, ja olemme suunnitelleet eläkeläisille monipuolisen tarjonnan, minkä kautta jokainen voi löytää oman ryhmänsä. Vesijumppa, kuntosaliharjoittelu ja venyttely ovat sopivan lempeää mutta silti tehokasta liikuntaa senioreille. Suosittelemme kokeilemaan myös kahvakuulaa, joka vahvistaa kehoa kokonaisvaltaisesti. Liikkeet ovat hyvin monipuolisia ja kuulia löytyy hyvin eri painoisia, joten laji sopii kaikille varovaisista aloittelijoista kokeneille mörssäreille. Asiantuntevat ohjaajamme osaavat neuvoa jokaiselle sopivan liikuntamuodon ja ohjaavat liikkeiden tekemisessä niin että harjoittelu sujuu turvallisesti.

Les Mills BodyPump

BodyPump on tehokasta lihaskuntoharjoittelua musiikin tahdissa. Välineinä toimivat step-lauta, levytanko ja painot, joita jokainen voi säädellä itselleen sopivasti. Tunnin aikana harjoitetaan monipuolisesti vartalon suurimpia lihaksia ja vatsalihaksia, ja lopuksi venytellään harjoitetut lihakset. Liikkeet ovat yksinkertaisia, ja painot voi valita oman kunnon mukaan, joten tunti sopii kaikille. Ohjaajan kannustus ja energiaa antava musiikki tarjoavat myös mahdollisuuden itsensä haastamiseen lihaskunnon parantamiseksi. 

FasciaMethod

FasciaMethod on kokonaisvaltaista kehonhuoltoa kuntouttavasta näkökulmasta. Tunnilla keskitytään parantamaan liikkuvuutta toiminnallisin ja aktiivisin venytyksin, nivelten täysiä liikeratoja käyttäen ja lihastoimintaketjuja (faskialinjoja) mukaillen. Harjoittelua rytmitetään hengityksellä. Tunti soveltuu kaikille. FasciaMethod on suomalaisten fysioterapeuttien kehittämä tuote.

Lavis

Lavis-lavatanssijumppa on hauska ja helppo tunti, joka perustuu lavatanssiaskeleiden ja jumpan välimuotoon. Lavista tanssitaan yksin, joten ei ole vaaraa, että kukaan talloisi varpaille. Tunnilla tanssitaan tuttuja lavatanssilajeja, kuten humppaa, jenkkaa, rockia/jivea, cha-chaa ja sambaa. Tunnilla opit jopa eri lavatanssiaskeleiden perusteita kuntoilun ohella. Tunnilla soi perinteinen suomalainen lavatanssimusiikki. Lavis on niin mukavaa, ettet edes huomaa kuntoilevasi, mutta lähdet tunnilta hikisenä.

Kahvakuula

Kuulailu on tehokasta, koko kropan lihaskuntoharjoittelua, jossa syke nousee! Liikkeet ovat monipuolisia, ja kahvakuulan avulla voi harjoittaa kaikkia lihasryhmiä. Tunti sopii kaikille, sillä aloittelijat treenaavat kevyemmillä kuulilla ja kokeneemmille löytyy painavia kuulia aina 16kg asti.

Kuntojumppa

Kuntojumppa on hypytön perusjumppa, joka sopii aloittelijoille ja rauhallisempaa tahtia haluaville. Jumpassa liikutaan musiikin tahtiin ja tehdään lihaskuntoharjoituksia, joissa käydään läpi kaikki isot lihasryhmät. Kuntojumppa voimistaa ja vahvistaa koko kehoa sekä nimensä mukaisesti parantaa kuntoa.

Vesijumppa

Nivelille ystävällien vesijumppa voi myös olla hyvin tehokas liikuntamuoto. Vesi on rauhoittava elementti, jonka vastusta hyödyntämällä keho voimistuu. Vedessä voi liikkua vapaasti ja jumpata itselle sopivalla sykkeellä. Vesijumpan kruunaa rentoutuminen saunan lauteilla.

Jooga

Jooga on Intiassa tuhansien vuosien aikana syntynyt monimuotoinen menetelmä. Joogaan kuuluu nykyisin asentoharjoituksia ja meditaatiota. Sen harjoittaminen on monille kehollista terapiaa ja rentoutumista.

 

Vatsapakara

Tehokasta jumppaa, jonka pääpaino on keskivartalon ja alavartalon lihakset ja niiden muokkaaminen.

 

YinJooga

Yinjooga edustaa staattisempaa joogatyyliä, jossa lihaksien sijaan venytetään sidekudoksia ja ligamentteja. Pitkäkestoiset asennot, joissa viivytään useita minuutteja, edistävät sidekudosalueitten aineenvaihduntaa, liikkuvuutta ja energiansaantia. Yin-joogalla on myös hermostoa rauhoittava vaikutus.

Meditaatiohetki

Tyhjennä pääkoppasi, kasvata vastustuskykyä, kerää luovuutta. Oiva harjoite stressaantuneille.

Top