Vesileppis - Aktiivinen superkeskus
Lasten iät:

Erja Lyytinen

Pe 26.4.2019

Suomen kansainvälisesti suosituimman blueskitaristin Erja Lyytisen Another World Tour -kiertue pysähtyy Vesileppiksessä 26.4.2019. Kiertue promotoi Lyytisen uutta Another World -albumia, jolla vierailevat Michael Jacksonin ja Jeff Beckin yhtyeissä loistanut Jennifer Batten ja slidekitaravirtuoosi Sonny Landreth.

Kiertuekeväämme alkoi maaliskuussa Kanadasta ja Briteistä, ja se saapuu huhtikuussa Suomeen. Odotamme innolla, että pääsemme soittamaan Vesileppiksessä, sillä paikka on tullut tutuksi lomanviettokohteena, mutta tämä on ensimmäinen kerta, kun soitamme siellä. On mukava pulahtaa kylpylän altaaseen ennen keikkaa ja karistaa soundcheckin jälkeen liiat kiertuepölyt!” Lyytinen sanoo.

Vesileppiksessä on tarjolla ensimmäistä kertaa show & dinner -paketteja konsertin yhteydessä. Illallinen nautitaan tapahtumapaikassa, Vesileppiksen ravintolassa, ennen konserttia. Ovet aukeavat muulle yleisölle pari tuntia illallisen alkamisen jälkeen.

Lyytinen yhdistää soitossaan modernia ja vanhaa bluesia. Hän on kasvattanut itselleen vankan kuulijakunnan Suomessa ja ulkomailla. Hänet valittiin ensimmäisenä suomalaisena vuoden kitaristiksi European Blues Awardsissa vuonna 2017.

Liput
26,50 €
Ennakkoliput Vesileppiksen vastaanotosta ja Ticketmasterista.

Show & Dinner 45 €
Salaattipöytä

Provencen vihersalaatti (m, g)
Katkarapu-kasvissalaatti (m, g)
Couscous-savuhärkäsalaatti ja paprikasalsaa (m, g)
Kolmen juuston salaatti (l, g)
Ananascoleslow salaatti (l, g)
Marinoitua punasipulia (m, g)

********

Ylikypsää naudanrintaa punaviinitimjamikastikkeella (m, g)
Paistettua lohta remouladekastikeella (l, g)
Kasvispaistos (l, g)
Paahtoperunat (m, g)

    ********
Jälkiruoka
Valkosuklaamousse (g)

Show & dinner -varaukset
029 170 0170

Aikataulu
Dinner klo 19.30
Klo 20.00 Erja käy tervehtimässä
klo  20.30 ovet 
Show klo 21.30

Top