Vesileppis - Aktiivinen superkeskus
Lasten iät:

Kuvareportaasi: Block Buster ja Stratovarius

08.11.2018

Suomalaisen metallin ja rockin kärkinimet Amorphis, Stratovarius ja Block Buster esiintyivät loppuunmyydyllä Vesileppis Areenalla 2.11.2018. 

Illan avasi kuopiolainen rocklupaus Block Buster, jonka debyyttialbumi julkaistaan ensi vuonna. Bändillä on jo takanaan mittava määrä esiintymisiä niin klubeilta kuin Tuskan päälavalta ja Helsingin Olympiastadioniltakin, jossa se lämmitteli Bon Jovia

Vankka kokemus ja luontainen karisma manifestoituivat jälleen tarkkaan yhteissoittoon ja rentoon esiintymiseen. Jos AC/DC- ja Airbourne-koulukunnan rock kutittelee, pidä silmäsi ja korvasi auki tämän porukan suhteen.

Powermetalin ykkösraketti Stratovarius tarjosi kattavan otoksen tunnetuimpia klassikoitaan ja tuoreempaa materiaalia. Täysi katsomo yltyi yhteislauluun useassa kappaleessa, mikä heijastui takaisin lavalle, jossa musikanttien suupielet nousivat kohti poskipäitä ja piiskasivat yhä huikeampiin suorituksiin.

Turha kai mainita, että laulaja Timo Kotipelto, basisti Lauri Porra, kitaristi Matias Kupiainen, kosketinsoittaja Jens Johansson ja rumpali Rolf Pilve edustavat alansa kansainvälistä huippua paitsi yksilötasolla myös kollektiivina. Huikea ilta!

Tsekkaa Amorphis-kuvareportaasi!

Kuvat: Markus Laakso

« Takaisin
Top