Vesileppis - Aktiivinen superkeskus
Lasten iät:
Sisältöä tapahtumiin

Testauspalvelut

Monipuolinen asiantuntijaverkostomme mahdollistaa lyhyt- ja/tai pitkäjänteisen työhyvinvoinnin organisoimisen. 
Erikoissairaanhoitajan ja liikunnanohjaajien luennot sekä kuntotestipalvelut antavat hyvän pohjan pitkäjänteiselle työhyvinvointi toiminnalle. 

Lihaskuntotesti – Leposyketesti - UKK-kävelytesti

Kun haluat tietoa hengitys- ja verenkiertoelimistön kunnosta sekä lihaskunnosta.

LIHASKUNTOTESTI
Testataan kolmen eri lihasryhmän kuntoa, jossa on 30 sek aikaa suorittaa yhtä liikettä.

POLAR LEPOSYKETESTI
Polar-kuntotesti™ on helppo, turvallinen ja nopea tapa mitata aerobinen (kardiovaskulaarinen) kunto lepotilassa. Tuloksena on Polar OwnIndex, joka on verrattavissa maksimihapenottokykyyn (VO2max), jota puolestaan käytetään yleisesti aerobisen kunnon arviointiin. OwnIndex-arvoon vaikuttavat liikunnan aktiivisuustaso pitkällä aikavälillä, syke, sykevälivaihtelu levossa, sukupuoli, ikä, pituus ja paino. Polar-kuntotesti on kehitetty terveiden aikuisten käytettäväksi.

UKK-KÄVELYTESTI 2 km
2 kilometrin kävelytesti on tarkoitettu 20–65-vuotiaiden aikuisten kestävyyskunnon testaamiseen. Se sopii henkilöille, joilla ei ole ripeää kävelyä rajoittavaa sairautta tai vammaa tai sydämen sykkeeseen vaikuttavaa lääkitystä.

Erittäin hyväkuntoisille testiä ei suositella. Säännöllisesti kestävyysliikuntaa yli viisi tuntia viikossa noin tunnin kerrallaan harrastaville se ei välttämättä anna luotettavia tuloksia.

 

Kehoanalyysi ja Cooperin-testi  

Kehon koostumisen monipuolinen analyysi antaa hyvät valmiudet oikeaan painonhallintaan.
Cooperin testillä mitataan maksimikestävyyttä. 


KEHOANALYYSI 
Kehon koostumuksen monipuolinen analyysi antaa hyvät valmiudet oikeaan painonhallintaan. 

Kehonkoostumusmittari antaa kattavaa tietoa kehonkoostumuksesta, sisäelinten rasvasta, luustolihasprosentista, painoindeksistä ja lepoaineenvaihdunnasta. Se on kliinisesti validoitu ja luokiteltu lääkinnälliseksi laitteeksi.

Omron kehonkoostumusmittarissa on kahdeksan anturia, jotka mittaa tietoja käsistä ja jaloista ja antaa kattavan kokonaiskuvan kehonkoostumuksesta. 

COOPERIN TESTI
Cooperin testillä mitataan maksimikestävyyttä. Juoksutestissä juostaan 12 min ajan niin pitkälle kuin pääsee. Testi sopii käytettäväksi suuren ihmisjoukon kuntotason selvittämiseen. Cooperin testi sopii parhaiten kohtalaisen kokeneille juoksijoille. Testitulos on luotettavimillaan, mikäli testattava onnistuu juoksemaan testin melko tasavauhtisesti, mutta "kaikkensa antaen". 

 Osta lahjakortti

Pyydä tarjous

Myyntipalvelu
sales@vesileppis.fi
+358 29 170 0170

Kokoustilat

Kokous, Kuopio, Varkaus, Kokoustila, Konferenssi

Vesileppiksessä järjestät kokoukset onnistuneesti. Monipuoliset kokoustilat soveltuvat 10-1200 hengen ryhmille. Huvilat tarjoavat myös puitteet pienten kokouksien järjestämiseen hotellimme palveluiden läheisyydessä. Vesileppis Areena soveltuu myös messujen, isojen juhlien ja konferenssien pitämiseen.

Kaikissa tiloissa on vakiovarusteena valkokangas, fläppitaulu, datatykki, internetyhteydet sekä pyydettäessä PC.

Työhyvinvointi ja tiimipäivät

Tyhy, työhyvinvointi, aktiviteetit, virkistyspäivä, tyky

Me tiedämme, kuinka suuri merkitys sisäisellä motivaatiolla on työnteon tuloksiin, joten voimaannu, rentoudu, aktivoidu ja motivoidu kanssamme Vesileppiksessä. Kohotetaan työvireenne aivan uudelle tasolle.

Kokouspaketit

Kokoustarjoilut, Kokous, kokouspaketti, kokoustila

Pidä kokousten energiataso sopivan korkealla! Selkeät Kokouspaketit ja Tilaus Menut  sopivat aktiivisille kokoustajille. Isompiin tapahtumiin räätälöimme asiakkaan kanssa yhdessä sopivat tarjoilut. 

Konferenssit

Top