Vesileppis - Aktiivinen superkeskus
Lasten iät:
Hyvä buugi privaattisaunassa

VIP-Sauna

Haetko sopivaa tilaa kokouksen jatkoille, bileisiin tai hemmotteluun? Varaa ryhmällesi VIP-sauna ja nauti Suomen eri vuodenajoista ylellisessä poreammeessa omalla porukalla! Sauna, ulkoporeamme ja oleskelutilat sijaitsevat 200-neliöisellä ulkoterassilla, josta on lumoavat näkymät Unnukalle. VIP-saunasta pääset käyttämään kätevästi myös kylpylän palveluita. 

290 € / 2 h / 20 hlö. Ylimenevistä henkilöistä 5 €/hlö. 

- Saunaan mahtuu noin 8 henkilöä kerralla.
- Poreammeeseen mahtuu 8 henkilöä kerralla.
- Saunarakennuksen oleskelutilassa ja terassilla on noin 20 istumapaikkaa. 
- Terassilla on pöytiä ja tuoleja oleskeluun.
- Saunalla on anniskeluoikeudet. 
- Ryhmän jäsenet voivat käyttää kylpylän altaita veloituksetta.
- Pukukopit, suihkut ja vessat sijaitsevat kylpylän puolella.

Lisäpalvelut:

- Uima-asun vuokra 5 €/kpl.
- Pyyhkeen vuokra 2 €/kpl.
- Kylpytakin vuokra 3,50 €/kpl.
- Tossujen vuokra 1,50 €/kpl.

VIP-sauna soveltuu isommillekkin ryhmille. VIP-sauna-alueelle mahtuu hyvin viettämään aikaa, ja osa ryhmästä voi käyttää samaan aikaan kylpylän palveluita. 

Majoitus

Yövy elämysten keskiössä ja majoitu Vesileppiksen monipuolisissa huoneissa tai idyllisissä huviloissa. Majoittujana pääset nauttimaan aktiviteeteista rajattomasti hiihtoareenalla, kylpylässä tai kuntosalilla unohtamatta monipuolista ja raikasta aamiaista.

Yövy elämysten keskiössä ja majoitu Vesileppiksen monipuolisissa huoneissa tai idyllisissä huviloissa. Majoittujana pääset nauttimaan aktiviteeteista rajattomasti hiihtoareenalla, kylpylässä tai kuntosalilla unohtamatta monipuolista ja raikasta aamiaista.

Kokouspaketit

Kokoustarjoilut, Kokous, kokouspaketti, kokoustila

Pidä kokousten energiataso sopivan korkealla! Selkeät Kokouspaketit ja Tilaus Menut  sopivat aktiivisille kokoustajille. Isompiin tapahtumiin räätälöimme asiakkaan kanssa yhdessä sopivat tarjoilut. 

Viihdesaluuna

Ohjelmapalvelut

Kokouspalveluita, yritystapahtumia ja tyhy-päiviä

Puhallamme aktiivista energiaamme kokouspäiviin, koulutuksiin, työterveyshuoltoon ja tuhansien henkien yritystapahtumiin. Yhdistämme työn ja aktivoinnin mitä mielenkiintoisimmilla tavoilla. Palvelutiimimme laatii teille yllättävän piristäviä palvelukokonaisuuksia ja hulvattoman hauskaa tekemistä! Meillä on parhaat olosuhteet ja palvelut kaikki yhdellä tontilla.

Keilaus

Modernissa Vesileppis Bowlingissa voi treenata kaatoja, viettää aikaa ja juhlia porukalla. Kaatojen välissä voi kerätä energiaa kahvion antimilla ja kierrepalloja voi kerrata viihtyisällä terassilla.

Vesileppis Bowlingissa on kuusi rataa jossa voi treenata kaatoja, viettää aikaa ja juhlia porukalla. Kaatojen välissä voi kerätä energiaa kahvion antimilla ja kierrepalloja voi kerrata viihtyisällä terassilla.

Top