Vesileppis - Aktiivinen superkeskus
Lasten iät:
Tasapainoa työelämään!

Työhyvinvointia tyhy- ja tiimipäivillä

Meillä pystytte nostattamaan työporukkanne tiimihenkeä silloinkin, kun arkinen aherrus alkaa puuduttaa. Aivotyö, istumatyö, seisomatyö ja muuten fyysinen työ vähentävät työvuosia ilman ennaltaehkäisevä toimintaa. Tiedämme, kuinka paljon sisäisellä motivaatiolla on merkitystä työnteon tuloksiin, joten voimaannu, rentoudu, aktivoidu ja motivoidu kanssamme Vesileppiksessä. Kohotamme työvireenne aivan uudelle tasolle.

Työhyvinvointipalvelut

Suunnittelemme tyhy- tai koulutuspäivistänne tavanomaista virkistävämpiä. Voimme yhdistää teille työhyvinvointivalmennuksia, työterveyspalveluita, aktivoivia lajiharjoitteita tukemaan mielen ja kehon toimintaa. Voimme laatia teille myös vuositason seurantaohjelman, jolla voimme mitata saavutettuja tuloksia. Meillä järjestetään myös tuettuja elämänmuutokseen aktivoivia kursseja.

Tiimihengen nostatusta oheispalveluilla

Voimme organisoida yhteishenkeä tukevaa aktivointia nostattamaan tiimihenkeä. Järjestämme tilauksesta monipuolisia liikunnan, rentoutumisen, virkistäytymisen ja hupsun hauskan puuhan aktiviteetteja. Katso ryhmällesi sopivat aktiviteetit alla olevan linkin takaa. Räätälöimme päivästäsi unohtumattoman. Voitte kysyä meiltä myös lisää vinkkejä piristämään päiväänne. Meille haaste on mahdollisuus!

---

Intovalmennuksen työhyvinvointipäivä

Huippu-urheilija, yhteiskuntatieteiden maisteri ja psyykkinen valmentaja Maria Räsänen järjestää Intovalmennuksen työhyvinvointipäiviä Vesileppiksessä. Työhyvinvointipäivän aikana on tarkoitus antaa keinoja parantamaan ja ylläpitämään omaa sekä ryhmän hyvinvointia. Päivän aikana opetetaan erilaisia työkaluja tukemaan työhyvinvointia ja vietetään yhteistä aikaa oman työporukan kanssa. Harjoitteiden on tarkoitus luoda hyvää mieltä ja yhdessä tekemisen iloa.

Päivän sisältö tuotetaan asiakkaan tarpeiden mukaan. Päivä voi sisältää ryhmähenkeä sekä virkistymistä tukevia luentoja, työpajoja, psyykkistä palautumista edistäviä harjoituksia ja liikunnallisia osuuksia.

Lue lisää ja varaa 

 

Osta työhyvinvointilahjakortti

Kokouspaketit

Kokoustarjoilut, Kokous, kokouspaketti, kokoustila

Pidä kokousten energiataso sopivan korkealla! Selkeät Kokouspaketit ja Tilaus Menut  sopivat aktiivisille kokoustajille. Isompiin tapahtumiin räätälöimme asiakkaan kanssa yhdessä sopivat tarjoilut. 

Kokoustilat

Kokous, Kuopio, Varkaus, Kokoustila, Konferenssi

Vesileppiksessä järjestät kokoukset onnistuneesti. Monipuoliset kokoustilat soveltuvat 10-1200 hengen ryhmille. Huvilat tarjoavat myös puitteet pienten kokouksien järjestämiseen hotellimme palveluiden läheisyydessä. Vesileppis Areena soveltuu myös messujen, isojen juhlien ja konferenssien pitämiseen.

Kaikissa tiloissa on vakiovarusteena valkokangas, fläppitaulu, datatykki, internetyhteydet sekä pyydettäessä PC.

Majoitus

Yövy elämysten keskiössä ja majoitu Vesileppiksen monipuolisissa huoneissa tai idyllisissä huviloissa. Majoittujana pääset nauttimaan aktiviteeteista rajattomasti hiihtoareenalla, kylpylässä tai kuntosalilla unohtamatta monipuolista ja raikasta aamiaista.

Yövy elämysten keskiössä ja majoitu Vesileppiksen monipuolisissa huoneissa tai idyllisissä huviloissa. Majoittujana pääset nauttimaan aktiviteeteista rajattomasti hiihtoareenalla, kylpylässä tai kuntosalilla unohtamatta monipuolista ja raikasta aamiaista.

Kylpylä

Vesileppiksen kylpylämaailma Leppävirralla tarjoaa rentouttavan ja virkistävän kylpylänautinnon koko perheelle!

Vesileppiksen kylpylämaailma Leppävirralla tarjoaa rentouttavan ja virkistävän kylpylänautinnon koko perheelle!

Konferenssit

Pyydä tarjous

Myyntipalvelu
sales@vesileppis.fi
+358 29 170 0170

Top