Vesileppis - Aktiivinen superkeskus
Lasten iät:
Kickaa sitä!

Ota pallo haltuun

Hotellin vieressä on täysimittainen jalkapallonurmikenttä, joka tarjoaa palloilumahdollisuuden niin leikkimielisille kuin totisimmillekin pallopeleille. Vesileppiksessä järjestetään paljon laadukkaita jalkapalloleirejä eri-ikäisille ja -tasoisille palloilijoille. Osa leireistä on kansainvälisiä. Myös alueella sijaitsevalla hiekkatekonurmella voi harrastaa jalkapalloa.

Harjoittele huippujen kanssa

Vesileppiksessä järjestetään sekä kotimaisten että kansainvälisten seurojen jalkapalloleirejä, minkä ansiosta kentillä pääsee näkemään huippujen palloittelua ja teknistä taituruutta. Opi uusia kikkoja ja kerää motivaatiota harjoitteluun urheilullisessa ympäristössä!

Tule otteluihin ja leireilemään

Vesileppiksessä järjesteään vuosittain jalkapallon Vesileppis Cup -kutsukilpailu, jossa eritasoiset joukkueet ottavat mittaa toisistaan. Vesileppiksessä mahtuvat helposti majoittumaan kokonaiset joukkueet, joten samalla harrastajat voivat nostattaa kisakuntoaan kuntosalilla, tankata energiaa maistuvalla ruualla ja rentoutua kylpylässä pelien jälkeen.

Varauskalenteri

Osta liikuntalahjakortti

Keilaus

Modernissa Vesileppis Bowlingissa voi treenata kaatoja, viettää aikaa ja juhlia porukalla. Kaatojen välissä voi kerätä energiaa kahvion antimilla ja kierrepalloja voi kerrata viihtyisällä terassilla.

Vesileppis Bowlingissa on kuusi rataa jossa voi treenata kaatoja, viettää aikaa ja juhlia porukalla. Kaatojen välissä voi kerätä energiaa kahvion antimilla ja kierrepalloja voi kerrata viihtyisällä terassilla.

Kuntosali

Jäähalli

Jäähallissa voi pelata ja luistella, leireillä laadukkaasti ja harjata curling-kentällä. Vesileppistä suosittelee jääkiekkoliitto ja jään laatu kerää kehuja.

Jäähallissa voi pelata ja luistella, kaukalon jäällä onnistuu myös curlingin pelaaminen. Jäähalli soveltuu erinomaisesti mm. jääkiekon, ringeten, taitoluistelun tai muodostelmaluistelun harjoitusleirikohteeksi. Jään laatu on kerännyt kehuja ja kiitosta. Pitkäaikainen yhteistyökumppani Suomen Jääkiekkoliitto suosittelee Vesileppistä.

Ryhmäliikunta

Ryhmäliikuntatunneillamme voit treenata kehoa niin että hiki lentää tai keskittyä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Mutta miksi valita, kun voit tehdä molempia!

Ryhmäliikuntatunneillamme voit treenata kehoa niin että hiki lentää tai keskittyä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Mutta miksi valita, kun voit tehdä molempia!

Sisäliikunta

Sportin superkeskuksen sisätiloissa pääset uimaan, luistelemaan ja hiihtämään vaikka vuoden jokaisena päivänä. Meillä on kaikki mahdollisuudet eri lajiharjoitteluihin, ryhmäliikuntaan sekä liikunnallisiin elämyksiin saman katon alla. Keilaa, palloile, kiipeile, paini, voimistele tai ammu jousipyssyllä. Meillä onnistuu ihan mikä vain! 

Sportin superkeskuksen sisätiloissa pääset uimaan, luistelemaan ja hiihtämään vaikka vuoden jokaisena päivänä. Vesileppis tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden eri lajiharjoitteluihin, ryhmäliikuntaan sekä liikunnallisiin elämyksiin. Kaikki saman katon alla. Keilaa, palloile, kiipeile, paini, voimistele tai ammu jousipyssyllä - meillä onnistuu ihan mikä vain! 

Top