Vesileppis - Aktiivinen superkeskus
Lasten iät:

Ari Lahti Leppävirran Sport & Spa Hotel Vesileppiksen pääosakkaaksi

27.02.2017

Rahoituskonserni ICECAPITALin perustajaosakas ja toimitusjohtaja Ari Lahti on ostanut enemmistöosuuden Leppävirran Sport & Spa Hotel Vesileppis Oy:n osakekannasta. Myyjänä toiminut Kimmo Rossi jää toiseksi osakkaaksi, ja hän jatkaa tehtäviään yhtiön toimitusjohtajana.

”Kolmen vuoden työ konkretisoituu tähän, kun saamme Arin mukaan joukkueeseemme. Puhuin henkilökunnalle pikkujouluissa, että meillä on mielestäni lähes dream team kasassa. Nyt sanan ’lähes’ voi unohtaa”, Rossi sanoo.

”Sijoituksessa yhdistyy monta minulle tärkeää arvoa, kuten kotiseutu, urheilu ja yrittäjyys. On hienoa tulla mukaan huipputiimiin kehittämään yhtiötä pitkäjänteisesti”, Lahti kommentoi.

Sport & Spa Hotel Vesileppis Oy vastaa hyvinvointi- ja liikuntakeskus Vesileppiksen majoitus- ja ravintolatoiminnoista. Hotellissa on 133 huonetta ja ravintolakapasiteettia noin 700 henkilölle. Sport & Spa Hotel Vesileppis toimii samassa kiinteistössä kylpylä-, jäähalli ja hiihtoareenapalveluita tarjoavan Leppävirran Virkistysuimala Leppäkerttu Oy:n ja monitoimihallia pyörittävän Vesileppis Areena Oy:n kanssa. Keskuksessa toimii myös useita pienempiä yrityksiä, ja se työllistää noin 75 henkilötyövuotta. Keskus on Leppävirran viidenneksi suurin työllistäjä. Sen vuotuinen liikevaihto on yhteensä 7,5–8 miljoonaa euroa.

Lahti on myös mm. Kuopion Palloseuran pääomistaja ja Turon omistajan, Scandinavian Tailor Groupin, vähemmistöosakas.

Kuvassa Sport & Spa Hotel Vesileppiksen nykyiset omistajat Lahti ja Rossi.

« Takaisin
Top