Vesileppis - Aktiivinen superkeskus
Lasten iät:
Waltteri Torikka Leppävirran kirkossa -konserttipaketti

Waltteri Torikka Leppävirran kirkossa -konserttipaketti

Konserttipaketti
- alk.  109€ / hlö / vrk jaetussa kahden hengen huoneessa
- alk.  139 € / 1 hh / vrk

Paketti sisältää konserttilipun numeroidulla paikalla (arvo 45 €), majoituksen aamiaisella sekä kylpylän ja kuntosalin käytön. (Kahden hengen huoneessa säästät majoituksen hinnassa 30 €/huone.)
Varaukset koodilla: ALLTORIKKA220724.

Varaukset suoraan Vesileppiksestä, sales@vesileppis.fi tai 029 1700 170. Konserttipaketteja on saatavilla rajoitetusti. Varauksen voi peruuttaa kuluitta tulopäivään klo 18:00 mennessä.

Joroisten Musiikkipäiviin sisältyvässä konsertissa Baritoni Waltteri Torikka ja pianotaiteilija Marko Hilpo esittävät Oskar Merikannon rakastetuimpia lauluja ja ennen julkaisemattomia harvinaisuuksia.

Suomalaisten rakastamat Merikannon ”hitit” sekä harvinaiset aarteet kietoutuvat kiehtovaksi, noin tunnin mittaiseksi musiikilliseksi kokonaisuudeksi. Waltteri Torikka ja Marko Hilpo ovat käyneet läpi koko säveltäjän noin 160 laulua sisältävän yksinlaulutuotannon ja rakentaneet kokonaisuuden kunnioittamaan kaikkien aikojen suosituimman suomenkielisen klassisen yksinlaulusäveltäjän monipuolista tuotantoa.

Waltteri Torikka ja Marko Hilpo ovat tehneet tiivistä musiikillista yhteistyötä ja pitäneet kymmenisen vuotta ympäri Suomea resitaaleja lied-duona sekä esiintyneet yhdessä myös muissa eri kokoisissa orkesterikokoonpanoissa.

Top