Vesileppis - Aktiivinen superkeskus
Lasten iät:
Cosy Casket
-rockabillypaketti

Cosy Casket
-rockabillypaketti

Vesileppiksen suuri rockabillytapahtuma Cosy Casket tulee taas! Tarjolla on jälleen äärimmäisen kova kattaus alan bändejä, kurkunkostuketta ja huikeaa meininkiä. Hanki lippusi ja/tai majoituspakettisi ajoissa, sillä nyt lähtee!

THE ZIPHEADS
Brittiläinen pääesiintyjä The Zipheads yhdistää rock'n'rolliinsa punkia, surfia, swingiä, skata, soulia, reggaeta ja irkkuvaikutteita. Pari täyspitkää julkaissut ryhmä on soittanut satoja keikkoja kotimaassaan ja ympäri Eurooppaa, ja nyt bändi nähdään ensimmäistä kertaa Leppävirralla!

FLESH ROXON
Flesh Roxon kuvaa psychobillyn, metallin ja horror punkin muodostamaa fuusiotaan zombie rockiksi tai action rockiksi. Tekstit vilisevät kauhuleffa ja b-luokan scifiviitteitä, eikä lavallakaan puutu vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Bändin levyt Flesh to the Bone (2013) ja Darker Side of Life (2015) ovat haalineet kehuja niin Suomessa kuin muuallakin, mistä kielii vankka kansainvälinen kannatus.

VULTURE CLUB
Vuonna 2006 perustettu tamperelaisryhmä Vulture Club julkaisi heinäkuussa kolmannen levynsä Human Slaves at Planet Retardin. Bändi veivaa punk- ja rockvaikutteista psychobillyä suurella sydämellä ja sopivasti kieli poskella.

HELLBLAZERS
Hellblazers luottaa psychobillyn energiaan ja lumoavaan voimaan.

SKIDMARKZ 
Skidmarkzin musiikillisen ideologian summaa Facebook-sivunsa "biografia": "Keep it simple keep it fast". Ja homma toimii!

ESIINTYJÄT
The Zipheads (UK)
Flesh Roxon
Hellblazers
Skidmarkz
Vulture Club

LIPUT
La 25 €/27 €

MAJOITUSPAKETIT
Alk. 78 €/hlö/vrk jaetussa kahden hengen huoneessa
Sis. majoituksen, aamiaisen ja pääsyliput

Alennuskoodi: ALLCOSY111220

Top