Vesileppis - Aktiivinen superkeskus
Lasten iät:
Steve 'n' Seagulls -majoituspaketti

Steve 'n' Seagulls -majoituspaketti

Steve ’n’ Seagulls rymistelee vihdoin Vesileppiksessä! 

Bluegrassia, kansanmusiikkia, metallia ja rockia sujuvasti yhdistelevä viisikko julkaisi kolmannen albuminsa, Grainsvillen, syyskuussa 2019. Levyn kiertue on vienyt yhtyeen pari kertaa Pohjois-Amerikkaan, ympäri Eurooppaa ja vihdoin on vuorossa myös kotimaan kentät.

Edeltäjiensä tapaan Grainsville nousi albumilistalle Suomessa ja Pohjois-Amerikan Billboard Bluegrass -listalle useammaksi viikoksi. Keikoilla kuullaan musiikkia kaikilta kolmelta albumilta.

"Lokit" nousivat laajempaan tietoisuuteen YouTube-videoidensa myötä ja yhtyeen kanava pyörii edelleen tasaisen kuumana. Yhtyeen videoita on katsottu yli 170 miljoonaa kertaa.

Keikoilla tarkoin valitut ja omintakeisesti versioidut lainakappaleet sekoittuvat omaan tuotantoon. Koko komeus tarjoillaan riehakkaanpuoleisen lavaesiintymisen ja rennon tunnelman kera.

Lämmittelijänä puoliakustinen Gary & the Flyflatters, jonka ohjelmisto koostuu 1960-1990-luvun tanssittavasta rockista ja popista, kuten CCR:stä, Beatlesista, Tuomari Nurmiosta ja Vesterisestä yhtyeineen.

Majoituspaketit
Alk. 83 €/hlö/vrk jaetussa kahden hengen huoneessa
Alk. 108 €/hlö/vrk yhden hengen huoneessa
Sis. pääsylipun, majoituksen, aamiaisen sekä kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön.
Alennuskoodi: ALLSTEVE270320

LIPUT ilman majoitusta
16 €/18 €
Ennakot Vesileppiksen vastaanotosta ja myöhemmin Tiketistä.

Top