Vesileppis - Aktiivinen superkeskus
Lasten iät:
Iskelmäviikonlopun majoituspaketit

Iskelmäviikonlopun majoituspaketit

Marraskuun alussa tanssitaan! Perjantaina 1.11. yleisöä pyörittävät ANTTI KETONEN ja tämän vuoden The Voice of Finland -voittaja MARKUS SALO. Lauantaina 2.11. lavalle nousevat ANNE MATTILA ja TERO VAARA plays Mamba.

ANTTI KETONEN
Neljänsuora-yhtyeessä mainetta niittäneen Antti Ketosen ensimmäinen soolosingle Olisitpa sylissäni palkittiin Iskelmä-gaalassa Vuoden iskelmänä. Kappale striimasi platinaa ja pysyi kuukausia radioiden soitetuimpana kappaleena. Toinen single Niin kaunis on edellitäjänsä tapaan ylistyslaulu rakkaudelle.

ANNE MATTILA
Anne Mattila on lukeutunut vuosikausia maamme suosituimpien iskelmälaulajien joukkoon. Kestosuosikin albumeita on myyty yli 300 000 kappaletta. Mattila aloitti keikkailun jo 13-vuotiaana. Hän solmi levytyssopimuksen BMG:n kanssa ja julkaisi debyyttialbuminsa Anne Mattila vuonna 2001. Jättihitin Asfalttiviidakko sisältänyt levy myi platinaa. Anne on sen jälkeen julkaissut kahdeksan studiolevyä, joululevyn sisarustensa kanssa ja neljä kokoelmalevyä.

TERO VAARA
Tero Vaara on legendaarisen Mamba-yhtyeen laulaja ja biisintekijä. Hän esittää Vesileppis Areenalla soolona Mamban kappaleita.

MARKUS SALO
Markus Salo on sympaattinen laulaja, joka voitti vuoden 2019 The Voice of Finland -televisiolaulukilpailun. Hän esittää popahtavaa iskelmää tämän päivän tyyliin.

 

 

Majoituspaketit

Alk. 87 €/hlö/vrk jaetussa kahden hengen huoneessa
Sis. lipun keikalle (K-18), majoituksen aamiaisella sekä kylpylän ja kuntosalin käytön.

Alennuskoodi: ALLISKELMA011119

AIKATAULU PE 
21.00 ovet
22.30 Markus Salo (akustinen)
23.30 Antti Ketonen

AIKATAULU LA
21.00 ovet
22.00 Anne Mattila
23.30 Tero Vaara plays Mamba

LIPUT ilman majoitusta
18/20 € pe tai la
34 € pe ja la
Ennakkoliput Vesileppiksen vastaanotosta.

Top