Vesileppis - Aktiivinen superkeskus
Lasten iät:

Nightwishin Floor Jansen esiintyy Raskasta Joulua -kokoonpanossa Vesileppiksessä

15.11.2016

Nightwishin hollantilainen tähtilaulaja Floor Jansen nousee Leppävirran Vesileppis Areenan lavalle perinteikkään Raskasta Joulua -kokoonpanon kanssa 9.12.2016. Vesileppiksessä joululauluja metallisovituksin tulkitsevat myös Marco Hietala, Tommi ”Tuple” Salmela, Juha-Pekka ”JP” Leppäluoto ja Pasi Rantanen. Tapahtuma on loppuunmyyty.

”Odotukset ovat kutkuttavat. Vesileppis on hyvä mesta soittaa, ja saadaan varmasti antoisa ja hieno ilta aikaan. Odotan innolla, että pääsen heiluttamaan tukkaa Floorin kanssa. Siinä tuntee 174-senttinen hevimies olonsa pieneksi”, Tarotista ja Lazy Bonezista tuttu Salmela naurahtaa Jansenin pituuteen viitaten. 

Konserttikiertue järjestetään nyt 12. kerran. Salmela on ollut itse mukana kitaristi Erkka Korhosen ideoimassa ja johtamassa ryhmässä vuodesta 2010 saakka. Hän kuvailee keikkakohtaisesti vaihtelevaa kokoonpanoa suureksi perheeksi, jonka välillä vallitsee vahva ja lämmin keskinäinen side. Sen jäsenet eivät ole vain kollegoita, jotka kokoontuvat kiertämään kerran vuodessa, vaan ystävien kesken jaetaan siviilielämänkin ilot ja surut. Ryhmähenki ja positiivinen tunnelma heijastuvat myös yleisöön.

”Uskon, että ihmiset tulevat katsomaan meitä senkin takia, kun näkevät, että meillä on aidosti hauskaa ja iloitsemme siitä, että saamme soittaa niille. Vesileppiksenkin yleisön on syytä odottaa yllätyksiä ja hyvää joulumieltä.”

Kuopion Data Group Areenassa esiintyy 10.12.2016 sama kokoonpano kuin Leppävirralla päivää aiemmin. Raskasta Joulua -konsertti järjestetään Vesileppis Areenassa myös vuonna 2017.

« Takaisin
Top