Lasten iät:
Kokousta ja kohtaa

Kokousta ja kohtaa

Vesilepiksen kohtaamispalvelut rakennetaan monipuolisista tiloista, teille räätälöidyistä ruokapalveluista ja iloa nostattavista aktiviteeteista. Palvelutiimimme ideoi teille sopivat sisällöt päivään, oli kyseessä juhlat, tyhy-päivä tai aktivoiva kokouspäivä. Voimme organisoida ryhmille ja yrityksille personoituja tapahtumia, juhlia, koulutustilaisuuksia tai vaikka urheilukilpailuja.

Työhyvinvointi ja tyhy-päivät

Motivoidu Vesileppiksessä!

Sisäinen motivaatio vaikuttaa työn tuloksiin: tervetuloa rentoutumaan, aktivoitumaan ja inspiroitumaan kanssamme! Takaamme virkistävän tyhy- ja koulutuspäivän – Vesileppiksestä eivät aktiviteetit lopu.

Varaa kokoukset ja kokouspaketit

Tuo työsi meille!

Yritys- ja kokouspalvelut nousevat omalle tasolle aktiivisessa superkeskuksessamme. Meiltä löydät parhaat kokousolosuhteet ja -palvelut samalta tontilta. Yksilöity palvelutiimi pitää huolen tapahtumanne onnistumisesta.

Konferenssit ja yritystapahtumat

Täydellinen tapahtumakeskus

Vesileppis on täydellinen paikka järjestää konferenssi tai isokin yritystapahtuma. Kaikki tarvittava löytyy samalta tontilta. Majoitus-, ravintola- ja tapahtumajärjestäjäpalvelut tukevat onnistunutta kokonaisuutta.

Aktiviteetteja ja luksusta

Viihdesaluuna, VIP-sauna, elämysliikuntaa…

Pitkät kokouspäivät ja yritystapahtumat kaipaavat kevennystä, piristäviä aktiviteetteja ja kenties ripauksen luksusta. Ja niitä meiltä löytyy!

Mitä hotellissa on tarjolla?

Leppoisaa vapaa-aikaa

Vesileppiksessä on runsaasti tekemistä järjestetyn ohjelman ulkopuolellakin. Meillä voit liikkua, rentoutua ja nauttia hyvästä ruoasta, leppoisasta tunnelmasta, hemmotteluhoidoista ja kauniista maisemista. Tervetuloa!

Lomalle lomps

Kurkista täältä millainen loma sinua meillä odottaa.

Katso tarjonta

Irtiotto arjesta

Kurkista täältä miten voimme tuoda iloa sinun arkeesi.

Katso tarjonta

Treenaa ja hikoile

Katso mitä kaikkea liikunnallista meillä voi tehdä.

Katso tarjonta

Paketit ja tarjoukset

Hyvän olon joogapaketti

Tervetuloa Hyvän olon joogakurssille, jossa keskitytään hathajoogaaharjoituksiin, joogafilosofiaan ja mielen sekä kehon hyvinvointiin!

alk. 235 €/hlö/ 2 vrk kahden hengen huoneessa

Keilaus

Hotellin asukkaille keilaus

- 10 % alennuksella

Kahden vuorokauden senioriloma

Tule viettämään seniorilomaa Vesileppikseen!

2 vrk alk. 105 €/hlö
(norm. 135 €/hlö)

Hemmottelupaketti kahdelle

Ota hetki aikaa

hänelle ja sinulle

Top