Lasten iät:
Treenaa ja hikoile

Nostata treenikuntoa Vesileppiksessä

Vesileppiksen monipuoliset treenausmahdollisuudet tunnetaan koko Suomessa. Meillä onnistuu niin treenaavien urheiluseurojen leirit, yksilöurheilijoiden valmennusjaksot sekä kuntalaisten arkiliikutus. Vesileppiksestä löydät yli kilometrin pituisen hiihtoputken, monipuolisen urheiluareenan täysimittaisilla sisäpelikentillä, lukuisat ulkokentät, kuusirataisen 25 m uima-altaan, keilaradat sekä jääkiekkoliiton suositteleman jäähallin. Hotellimme voi majoittaa vaikka koko seuran ja voimme koostaa sporttiateriat tarpeidenne mukaan.

Sisä- ja elämysliikuntaa

Valitse kahdesta kuntosalista

Hotellin kuntosalin käyttö kuluu majoituksen hintaan. Laitteet sopivat niin junioreille kuin senioreillekin. Areenan sali on varustettu uusilla ja nykyaikaisilla laitteilla. Sinne voi ostaa yksittäis- ja kausilippuja.

Vesileppis Areena

Kenttiä, ratoja ja turnauksia

Vesileppis Areena on monipuolinen liikuntakeskus täysmittaisine lentopallo-, koripallo- ja salibandykenttineen, keilahalleineen, juoksuratoineen, kuntosaleineen ja ryhmäliikuntatiloineen. Ylös, ulos ja Areenalle!

Suomen paras hiihtoareena

Hiihdä vuodenajasta riippumatta!

Maailman suurin kallioon louhittu hiihtoareenamme sijaitsee 30 metriä maanpinnan alapuolella. Suomen parhaaksi kehuttuun ympärivuotiseen hiihtoputkeen pääsee suoraan hotellin vastaanotosta. Myös ampumahiihtäjille.

Raikasta ulkoliikuntaa

Upea liikuntaympäristö

Vesileppiksen ympäristö on kuin yhtä suurta liikuntatilaa. Hotellin vierestä löydät yleisurheilu-, tennis-, jalkapallo- ja pesäpallokentät, minigolf- ja frisbeegolf-radat, hiihtoladut, seikkailupuiston ja paljon muuta!

Ohjattua ryhmä- ja kuntoliikuntaa

Monipuolista lajiharjoittelua ja ryhmäliikuntatunteja

Ryhmäliikuntakalenterimme on täynnä monipuolisia tunteja senioriliikunnasta tanssiin ja Les Mills -tunteihin. Kehity lajissasi seuraavalle tasolle tai aloita uusi liikuntaharrastus!

Urheile ja rentoudu kylpylässä

Veden riemu

Uiminen on paitsi tehokasta liikuntaa, se toimii myös miellyttävänä palauttajana päivän muista treeneistä. Kylpylämme on varustettu kuntouinti-, kylmävesi-, pore- ja hieronta-altaalla sekä tavallisella ja höyrysaunalla.

Lomalle lomps

Kurkista täältä millainen loma sinua meillä odottaa.

Katso tarjonta

Irtiotto arjesta

Kurkista täältä miten voimme tuoda iloa sinun arkeesi.

Katso tarjonta

Kokousta ja kohtaa

Katso täältä koko vesileppiksen palvelukattaus.

Katso tarjonta

Paketit ja tarjoukset

Satavuotias joka karkasi ikkunasta ja katosi -teatteripaketti

Näe Varkauden teatterin veijaritarinaesitys ja yövy edullisesti Vesileppiksessä!

alk. 75 €/hlö

Elastinen & Jannika B -bilepaketti

Tervetuloa juhlimaan Vesileppis Areenan kolmevuotissynttäreitä suosikkiartistien johdolla! Majoitu ja nauti kylpylähotellin elämyksistä edullisesti.

alk. 95 €/hlö

Jukka Rajala Movement Weekend -aktiiviviikonloppupaketit!

Hyvää oloa ja tekniikkaharjoitusta! Paketit sisältävät majoituksen, Movement Weekend -ohjelman, ruokailut sekä kylpylän ja kuntosalin käytön.

alk. 234 €/hlö/vrk

Nunnia ja konnia -teatteripaketti

Koe Varkauden teatterin Nunnia ja konnia -musikaali ja yövy edullisesti Vesileppiksessä!

alk. 86 €/hlö

Ice Cave -majoituspaketti

Tervetuloa Leppävirran jääluolaan, joka on entistä suurempi ja komeampi! Majoitu edullisesti ja nauti kylpylähotellin palveluista.

alk. 69 €/hlö

Hyvän olon joogapaketti

Tervetuloa Hyvän olon joogakurssille, jossa keskitytään hathajoogaaharjoituksiin, joogafilosofiaan ja mielen sekä kehon hyvinvointiin!

alk. 235 €/hlö/ 2 vrk kahden hengen huoneessa

Keilaus

Hotellin asukkaille keilaus

- 10 % alennuksella

Kahden vuorokauden senioriloma

Tule viettämään seniorilomaa Vesileppikseen!

2 vrk alk. 105 €/hlö
(norm. 135 €/hlö)

Hemmottelupaketti kahdelle

Ota hetki aikaa

hänelle ja sinulle

Top