Lasten iät:
Irtiotto arjesta

Ota ilo irti arjesta

Vesileppiksessä ei ole koskaan tylsää. Meillä voit ottaa ilon irti arjesta keilaamalla, uimalla, urheilemalla tai osallistumalla lukuisiin tapahtumiimme. Poikea päiväseltään, piipahda yökylään tai nauti monipuolisesti eri urheilutapahtumista. Vesileppisareenalla vierailee huippuesiintyjiä ja muusikkoja ympäri vuoden. Poimi vuoden mielenkiintoisimmat menot suoraan tapahtumakalenteristamme.

Sinulle ja hänelle

Rentoutukaa yhdessä

Tervetuloa viettämään rento ja romanttinen päivä mielitiettysi kanssa. Voitte nauttia esimerkiksi kylpylän palveluista, hoidoista, hieronnoista, yrttikylvyistä ja hyvästä ruoasta – ja jäädä yöksi!

Koko perheen irtiotto

Talo täynnä seikkailuja

Vesileppis tarjoaa riemukkaita elämyksiä niin lapsille kuin vanhemmillekin. Meillä on aina talo täynnä iloa ja seikkailuja. Tervetuloa polskimaan, syömään tai hemmoteltavaksi – meiltä löytyy vaikka mitä!

Liikkujan sporttiretriitti

Aktiivinen superkeskus!

Tervetuloa nauttimaan urheilullisesta päivästä Vesileppiksessä! Meiltä löydät kuntouintialtaan, hiihtoareenan, kuntosalin, watt-pyörät, mini- ja frisbeegolf-radat, ryhmäliikuntatilat, keilahallin ja paljon, paljon muuta!

Tervetuloa hemmoteltavaksi!

Hyvän olon keidas

Vesileppis on hemmottelun ja hyvän olon keidas. Meiltä löydät niin kasvo-, jalka- ja käsihoidot kuin yrttikylvyt, hieronnat, kylpyläpalvelut ja herkkuruoatkin. Tule ja nauti!

Yöpyjän unelma

Aamiainen ja aktiviteetit kaupanpäälle

Meillä riittää tekemistä, olit sitten kiinnostunut urheilusta, rentoutumisesta, kulinarismista tai viihtyisistä huoneista. Aamiainen sekä kylpylän, kuntosalin ja hiihtoareenan käyttö sisältyvät hintaan.

Kulinaristin makukeidas

Aamiaisesta illalliseen

Monipuolisesta ravintolatarjonnastamme löydät herkulliset annokset aamuvarhaisesta iltamyöhään. Tervetuloa nauttimaan aamiaispöydän, lounasbuffetin, kahvion sekä ruoka- ja seurusteluravintola Bistron antimista!

Lomalle lomps

Kurkista täältä millainen loma sinua meillä odottaa.

Katso tarjonta

Treenaa ja hikoile

Katso mitä kaikkea liikunnallista meillä voi tehdä.

Katso tarjonta

Kokousta ja kohtaa

Katso täältä koko vesileppiksen palvelukattaus.

Katso tarjonta

Paketit ja tarjoukset

Kaksi yötä yhden hinnalla!

Nyt on edullista – majoitu kahdeksi yöksi yhden hinnalla! Aamiainen sekä kuntosalin ja kylpylän käyttö sisältyvät hintaan.

alk. 128 € / 2 vrk
(norm. 256 € / 2 vrk)

Ice Cave -majoitustarjous!

Tervetuloa lumoavaan ikuisen lumen ja jään maailmaan!

alk. 59 €/hlö/vrk
(norm. 75,50 €)

Vesileppiksen juhannus
-festaripaketti

Tervetuloa viettämään ysärihenkinen juhannus Vesileppikseen! Aamiainen sekä kylpylän ja kuntosalin käyttö sisältyvät hintaan.

Alk. 62,50 €/vrk
(norm. 84 €)

Ismo Leikola -majoituspaketti 21.7.

Maailman hauskin mies saapuu Vesileppikseen! Varaa edullinen majoituspaketti ja vietä rento ilta – aamiainen ja kylpylän käyttö sisältyvät hintaan.

alk. 84 €/hlö
(norm. 91 €)

Elvis – R.I.P. 40 Years in Memoriam -majoitustarjous

Tule kunnioittamaan Elviksen muistoa musiikintäyteiseen tapahtumaan! Aamiainen sekä kylpylän ja kuntosalin käyttö sisältyvät huoneen hintaan.

Alk. 50 €/hlö/vrk

Keilaus

Hotellin asukkaille keilaus

- 10 % alennuksella

Kahden vuorokauden senioriloma

Tule viettämään seniorilomaa Vesileppikseen!

2 vrk alk. 105 €/hlö
(norm. 135 €/hlö)

Hemmottelupaketti kahdelle

Ota hetki aikaa

hänelle ja sinulle

Top