Lasten iät:
Lomalle lomps

Nauti aktiivisesta lomasta

Lomaile milloin vain, koska Vesileppiksessä on aina kesä ja talvi keskellä kauneinta Suomen luontoa. Meillä lomailusi onnistuu vaivattomasti ja tekemistä riittää varmasti viikon jokaiselle päivälle. Tiesitkö että majoittujana pääset nauttimaan aktiviteeteista rajattomasti hiihtoareenalla, kylpylässä tai kuntosalilla ilman lisäkustannuksia? Voit täydentää helposti lomapakettiasi mm. hoidoilla, suksitesteillä, keilauksella ta konsertilla. Jos lomailu on sinulle vain kaukainen haave, tututustu ihmeessä tuettujen lomien mahdollisuuksiin. Tutustu monipuoliseen tarjontaamme ja yllätä itsesi vuoden mukavimmalla lomalla.

Lapsiperheiden paratiisi

Hauskaa koko perheelle

Vesileppis tarjoaa riemukkaita elämyksiä niin lapsille kuin vanhemmillekin. Meillä on aina talo täynnä seikkailuja ja iloista mieltä. Tervetuloa polskimaan, hiihtämään tai hemmoteltavaksi – meiltä löytyy vaikka mitä!

Rentouttavat seniorilomat

RENTOUTTAVIA ELÄMYKSIÄ SENIOREILLE

Tervetuloa rentoutumaan Vesileppikseen – yöksi tai päiväkäynnille! Edulliseen ja vaivattomaan päiväpakettiin voi valita vaikkapa keilausta, ruokailua, kylpyläpalveluita tai hemmotteluhoitoja. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Aktiivista sporttilomaa!

Aktiivinen superkeskus käytössänne

Vesileppiksen monipuoliset sportpalvelut muodostavat täydellisen kokonaisuuden niin aktiiviliikkujille kuin urheilullista lomaakin kaipaavalle. Meillä liikut kesät talvet niin sisällä kuin ulkonakin.

Tuetut lomat ja kurssit

Hae tukea lomaasi

MTLH:n tukemaa lomaa voivat hakea kaikki Suomessa vakituisesti asuvat ihmiset, jotka eivät omin varoin pysty järjestämään lomaa. Tavoitteena on lisätä ihmisten hyvinvointia.

Vain aikuisille

Yhdessä, kahdestaan

Aikuisten loma antaa aikaa rauhalliseen yhdessäoloon ja rentoutumiseen. Suositut viikonloppulomat voi yhdistää vaikka tapahtuma- ja teatteriviikonloppuihin. Vesileppiksessä tapahtuu aina!

Viihdy isolla porukalla

Yhdessä on hauskempaa

Vietä riemukasta aikaa kaveri-, sukulais- tai työporukan kesken! Voimme majoittaa isojakin seurueita ja järjestää yhteistä ohjelmaa. Kylpylän, kuntosalin ja hiihtoareenan käyttö kuuluvat majoituksen hintaan.

Irtiotto arjesta

Kurkista täältä miten voimme tuoda iloa sinun arkeesi.

Katso tarjonta

Treenaa ja hikoile

Katso mitä kaikkea liikunnallista meillä voi tehdä.

Katso tarjonta

Kokousta ja kohtaa

Katso täältä koko vesileppiksen palvelukattaus.

Katso tarjonta

Paketit ja tarjoukset

Satavuotias joka karkasi ikkunasta ja katosi -teatteripaketti

Näe Varkauden teatterin veijaritarinaesitys ja yövy edullisesti Vesileppiksessä!

alk. 75 €/hlö

Elastinen & Jannika B -bilepaketti

Tervetuloa juhlimaan Vesileppis Areenan kolmevuotissynttäreitä suosikkiartistien johdolla! Majoitu ja nauti kylpylähotellin elämyksistä edullisesti.

alk. 95 €/hlö

Jukka Rajala Movement Weekend -aktiiviviikonloppupaketit!

Hyvää oloa ja tekniikkaharjoitusta! Paketit sisältävät majoituksen, Movement Weekend -ohjelman, ruokailut sekä kylpylän ja kuntosalin käytön.

alk. 234 €/hlö/vrk

Nunnia ja konnia -teatteripaketti

Koe Varkauden teatterin Nunnia ja konnia -musikaali ja yövy edullisesti Vesileppiksessä!

alk. 86 €/hlö

Ice Cave -majoituspaketti

Tervetuloa Leppävirran jääluolaan, joka on entistä suurempi ja komeampi! Majoitu edullisesti ja nauti kylpylähotellin palveluista.

alk. 69 €/hlö

Hyvän olon joogapaketti

Tervetuloa Hyvän olon joogakurssille, jossa keskitytään hathajoogaaharjoituksiin, joogafilosofiaan ja mielen sekä kehon hyvinvointiin!

alk. 235 €/hlö/ 2 vrk kahden hengen huoneessa

Keilaus

Hotellin asukkaille keilaus

- 10 % alennuksella

Kahden vuorokauden senioriloma

Tule viettämään seniorilomaa Vesileppikseen!

2 vrk alk. 105 €/hlö
(norm. 135 €/hlö)

Hemmottelupaketti kahdelle

Ota hetki aikaa

hänelle ja sinulle

Top