Lasten iät:
Tuo työsi meille

Energiaa, työhyvinvointia ja tapahtumia yrityksille

Aktiivisena superkeskuksena Vesileppikset yritys- ja kokouspalvelut saavat aivan uuden merkityksen. Puhallamme aktiivista energiaamme kokouspäiviin, työterveyshuoltoon ja tuhansien henkien yritystapahtumiin. Hyödyntämällä yrityspalveluitamme pystymme luomaan uutta nostetta ja motivaatiota etenkin silloin kuin arkinen aherrus alkaa puuduttaa. Olemme erikoistuneet tiimien sekä ryhmien kehon ja mielen aktivointiin, jotta saamme kaivattua yrityksiin lisäenergiaa sisäisen motivaation kautta. Yhdistämme työn ja aktivoinnin uudella tasolla, koska meillä on parhaat olosuhteet ja palvelut yhdellä tontilla.

Palvelutiimi ja 100 eri aktiviteettia käytössäsi

Vesileppiksessä sinua palvelee yksilöity tiimi, joka huoltaa teidät alusta loppuun asti. Laadimme teille sopivan kokonaisuuden tavoitteidenne mukaan. Kertakäynti, tavoitteelliset ohjelmat tai kattavammat vuositason sopimukset voivat sisältää kokous ja koulutuspalveluita, työhyvinvointitoimintaa, yritystapahtumia, viihdetilaisuuksia, tapahtumatuotantoa ja työterveyspalveluita. Kaikki kokonaisuuksiin voimme yhdistää myös majoitusta ja tavoitteiden mukaisia palveluita aktivointiin tai rentoutumisen. Kokoustiloja on monipuolisesti ja aktivointimuotoja vuoden ympäri.

Tapahtumatuotantoa yrityksille

Vesileppis on täydellinen paikka yritystapahtumiin. Laajat ulkotilat, ravintolat, majoitus ja aktiviteetit, kuten kylpylä, keilaus ja iltajuhlat, löytyvät samalta tontilta palvelutiimimme kera. Voimme organisoida kanssanne juhlat, palkitsemistapahtumat, lanseeraukset, messut ja myyntitapahtumat kädenkäänteessä. Alle 250 hengen tilaisuudet voidaan järjestää sisätiloissa ja ulkokokentillemme mahtuu peräti 3 000 ihmisen tapahtumat. Meiltä saat tuotanto- ja suunnitteluapua sekä lisäkäsiä toteutuksen ja cateringin hoitoon. Hoidamme tarjoilun lisäksi teltat, kalusteet, tapahtumatekniikan ja esiintyjät. Meiltä saat aina yksilöllistä palvelua ja onnistuneen, huolella suunnitellun kokonaisuuden.

Vesileppis on Hansel-toimijakotimaan majoitus- ja kokouspalveluissa.

Jätä viesti yritysmyynnille


Kokoustilat

Kokous, Kuopio, Varkaus, Kokoustila, Konferenssi

Vesileppiksessä järjestät kokoukset onnistuneesti. Monipuoliset kokoustilat soveltuvat 10-1200 hengen ryhmille. Huvilat tarjoavat myös puitteet pienten kokouksien järjestämiseen hotellimme palveluiden läheisyydessä. Vesileppis Areena soveltuu myös messujen, isojen juhlien ja konferenssien pitämiseen.

Kaikissa tiloissa on vakiovarusteena valkokangas, fläppitaulu, datatykki, internetyhteydet sekä pyydettäessä PC.

Kokouspaketit

Kokoustarjoilut, Kokous, kokouspaketti, kokoustila

Pidä kokousten energiataso sopivan korkealla! Selkeät Kokouspaketit ja Tilaus Menut  sopivat aktiivisille kokoustajille. Isompiin tapahtumiin räätälöimme asiakkaan kanssa yhdessä sopivat tarjoilut. 

Työhyvinvointi

Tyhy, työhyvinvointi, aktiviteetit, virkistyspäivä, tyky

Me tiedämme, kuinka suuri merkitys sisäisellä motivaatiolla on työnteon tuloksiin, joten voimaannu, rentoudu, aktivoidu ja motivoidu kanssamme Vesileppiksessä. Kohotetaan työvireenne aivan uudelle tasolle.

VIP-Sauna

VIP Sauna, Sauna, kokoussauna,

Nauti Suomen eri vuodenajoista poreammeessa omalla porukalla! VIP Saunasta pääset käyttämään myös kylpylän palveluita. 

Paketit ja tarjoukset

Rock Fight -majoituspaketit

Klamydia, Petri Nygård, 6 showpainimatsia ja edullinen majoituspaketti! Nyt hellitään!

Alk 89 €/hlö

Aktiivinen superhiihtoloma

Vietä hiihtoloma edullisesti Vesileppiksen aktiivisessa superkeskuksessa! Kylpylän ja kuntosalien käyttö sisältyy hintaan.

alk. 135 €/perhe

Satavuotias joka karkasi ikkunasta ja katosi -teatteripaketti

Näe Varkauden teatterin veijaritarinaesitys ja yövy edullisesti Vesileppiksessä!

alk. 75 €/hlö

Elastinen & Jannika B -bilepaketti

Tervetuloa juhlimaan Vesileppis Areenan kolmevuotissynttäreitä suosikkiartistien johdolla! Majoitu ja nauti kylpylähotellin elämyksistä edullisesti.

alk. 95 €/hlö

Jukka Rajala Movement Weekend -aktiiviviikonloppupaketit!

Hyvää oloa ja tekniikkaharjoitusta! Paketit sisältävät majoituksen, Movement Weekend -ohjelman, ruokailut sekä kylpylän ja kuntosalin käytön.

alk. 234 €/hlö/vrk

Nunnia ja konnia -teatteripaketti

Koe Varkauden teatterin Nunnia ja konnia -musikaali ja yövy edullisesti Vesileppiksessä!

alk. 86 €/hlö

Ice Cave -majoituspaketti

Tervetuloa Leppävirran jääluolaan, joka on entistä suurempi ja komeampi! Majoitu edullisesti ja nauti kylpylähotellin palveluista.

alk. 69 €/hlö

Hyvän olon joogapaketti

Tervetuloa Hyvän olon joogakurssille, jossa keskitytään hathajoogaaharjoituksiin, joogafilosofiaan ja mielen sekä kehon hyvinvointiin!

alk. 235 €/hlö/ 2 vrk kahden hengen huoneessa

Keilaus

Hotellin asukkaille keilaus

- 10 % alennuksella

Kahden vuorokauden senioriloma

Tule viettämään seniorilomaa Vesileppikseen!

2 vrk alk. 105 €/hlö
(norm. 135 €/hlö)

Hemmottelupaketti kahdelle

Ota hetki aikaa

hänelle ja sinulle

Top