Lasten iät:
Sukuvika, jos suksi ei luista

Hiihtoputkessa on kelit aina kohdallaan!

Huom! Hiihtoareena on suljettu huoltotöiden vuoksi 30.6. saakka. 

----

Meillä talvisen harrastamisen pariin pääsee vuoden jokaisena päivänä suoraan hotellin vastaanotosta. Hiihtoareena sijaitsee 30 metriä hotellin alla, joten ensimmäinen elämys Vesileppiksessä voi olla matka maan sisälle. Laskeutumisen jälkeen olette maailman suurimmassa kallioon louhitussa hiihtoputkessa, jossa mahtuvat sivakoimaan niin lapset, kuntoilijat kuin kilpahiihtäjätkin, perinteisellä ja vapaalla tyylillä. Areenalla voi lisäksi potkukelkkailla, ja ampumahiihtäjillekin on oma vuoronsa. 

Himohiihtäjille ja nautiskelijoille

Hiihtoareena on monipuolinen lumimaailma, jonka koostuu areenaosasta ja tunneliosuudesta. Hiihtoladun pituus on noin 1,1 km, ja Areenan lämpötila vaihtelee –1- –5 ˚C vuodenajasta riippuen. Putkeen voi varata myös urheiluseurojen viikkoharjoituksia. Hiihtoareenasta löytyvät ladut niin perinteisen kuin vapaan hiihtäjille, ja siellä voi nauttia lumesta myös ilman suksia. Putkessa on mahdollista potkukelkkailla tai kokea huskyajelu. Harrastustilaa löytyy myös ampumahiihtäjille. Voit vuokrata välineet Vesileppiksen tiloissa sijaitsevasta RaneSportista, joten voit kasvattaa ruokahaluasi hyvin huolletuilla suksilla tai kokeilla eri merkkejä ja suksityyppejä. Ampumahiihtovuorojen aikaan hiihtolenkki on hieman lyhyempi.

Yllätä hiihtokokemuksella

Vesileppiksen aktiivisessa superkeskuksessa voitte yhdistää kylpylä- ja hiihtoloman vuodenajasta riippumatta. Kaipaatteko perinteisiin kesäjuhliin yllätyksellisyyttä? Kyllästyttääkö vesisade? Tarjoamme mahdollisuuden viettää täysin ainutlaatuisen virkistyspäivän, yrityksen tyhy-päivän tai virkistävän aktiiviviikonlopun lumen äärellä, jossa arki unohtuu.

Huom! Hiihtoareena on suljettu huoltotöiden takia 30.6. saakka.

 

Ampumahiihtovuorot

Ti klo 18.30-20.00 paikalliset seurat
To klo 19.00 -20.30 paikalliset seurat
Su klo 18.-19.30 yleinen vuoro

Huomioithan, että ampumahiihtovuorojen aikaan hiihtolenkki on hieman lyhyempi!

Aukioloajat

Ma, Ti, Ke, To, Pe, La, Su08:00-20:00
Hiihtoareenan hinnasto
Kertakäynti
Norm. hinta
13,00€
Muut
8,00€
Kuntalainen
9,00€
Kuntalainen muut
6,00€
Päivälippu
Norm. hinta
16,00€
Muut
10,00€
Kuntalainen
12,00€
Kuntalainen muut
8,00€

Maailman suurin kallioon louhittu hiihtoputki

Areenan kokonaisuuden muodostavat areenaosa (pituus 100 m, leveys 40 m ja korkeus 10 m)
sekä tunneliosuus (pituus 200 m, leveys 16 m korkeus 5 m.
Areenalla on tilaa 8000 m2 ja 55000 kuutiota.
Hiihtoladun pituus on n. 1,1 km.
Areenan lämpötila on -1˚ -5˚C vuodenajasta riippuen ja ilman kosteus 75%.

Majoitus

Yövy elämysten keskiössä ja majoitu Vesileppiksen monipuolisissa huoneissa tai idyllisissä huviloissa. Majoittujana pääset nauttimaan aktiviteeteista rajattomasti hiihtoareenalla, kylpylässä tai kuntosalilla unohtamatta monipuolista ja raikasta aamiaista.

Yövy elämysten keskiössä ja majoitu Vesileppiksen monipuolisissa huoneissa tai idyllisissä huviloissa. Majoittujana pääset nauttimaan aktiviteeteista rajattomasti hiihtoareenalla, kylpylässä tai kuntosalilla unohtamatta monipuolista ja raikasta aamiaista.

Leirit

Meillä järjestetään kehittäviä leirejä monissa eri lajeissa, mutta myös mukavan rentoja ja monipuolisia sporttileirejä aloittelijoille tai uusia aktiviteettejä kaipaaville. Kun liikuntaan yhdistetään rentoutuminen, ravitseva ruoka ja hyvät yöunet, on kasassa täydellinen paketti.

Järjestämme mukavan rentoja ja monipuolisia sporttileirejä sekä lajileirejä harrastajille ja urheilijoille. Vesileppis on ihanteellinen leiripaikka jalkapalloilijoille, jääkiekkoilijoille, taitoluistelijoille, hiihtäjille, tenniksen pelaajille ja yleisurheilijoille. Vesileppiksen alueella voi lajitreeniin yhdistää monenlaisia aktiviteettejä. Suurtenkin leirien majoituksen ja ruokailut järjestämme ammattitaidolla ja sujuvasti.

À la carte

Sport

Urheile Vesileppiksessä

Meillä yhdistyvät lukemattomat sporttipalvelut, aktiviteetit ja tilat. superkeskuksessamme on upeat puitteet moniin lajiharjoitteluihin ja lajileireihin. Harjoittelumahdollisuudet ja kentät löytyvät niin sisältä kuin ulkoa.

VIP-Sauna

VIP Sauna, Sauna, kokoussauna,

Nauti Suomen eri vuodenajoista poreammeessa omalla porukalla! VIP Saunasta pääset käyttämään myös kylpylän palveluita. 

Paketit ja tarjoukset

Hyvän olon joogapaketti

Tervetuloa Hyvän olon joogakurssille, jossa keskitytään hathajoogaaharjoituksiin, joogafilosofiaan ja mielen sekä kehon hyvinvointiin!

alk. 235 €/hlö/ 2 vrk kahden hengen huoneessa

Keilaus

Hotellin asukkaille keilaus

- 10 % alennuksella

Kahden vuorokauden senioriloma

Tule viettämään seniorilomaa Vesileppikseen!

2 vrk alk. 105 €/hlö
(norm. 135 €/hlö)

Hemmottelupaketti kahdelle

Ota hetki aikaa

hänelle ja sinulle

Top