Vesileppis - Aktiivinen superkeskus




Lasten iät:

Jutta Gustafsberg: Tasapainoinen ja vahva minä -tapahtuma

Su 20.5.2018

Hyvinvointi- ja fitnessguru JUTTA GUSTAFSBERG saapuu luennoimaan sekä pitämään rentoutumis- ja mindfullness-harjoituksia Vesileppiksen Tasapainoinen ja vahva minä -tapahtumaan sunnuntaina 20.5.2018. Harjoitukset hän toteuttaa yhdessä puolisonsa JUHA ROUVISEN kanssa.

”Juha tuo skeptikoille tieteellisen puolen läsnäolotaitojen hyödyistä ja minä arkisemman tulokulman”, Gustafsberg sanoo.

Gustafsbergin elämäntapamuutoskirjat, televisioesiintymiset ja hänen liikunta- ja hyvinvointipalveluita tarjoava FitFarm-yrityksensä ovat nostaneet hänet yhdeksi alansa kysytyimmistä asiantuntijoista Suomessa.

OHJELMA
10.00–11.30 Jutta Gustafsbergin luento: Hyvinvointi lähtee korvienvälistä
Hyvinvointi muodostuu niin fyysisen kuin henkisenkin hyvinvoinnin tasapainosta. Ravinto, liikunta ja lepo muodostavat fyysisen kehomme pohjan, mutta vielä tärkeämpää on mielen hyvinvointi. Luennon aikana pysähdytään pohtimaan tätä ainutlaatuista hetkeä, joka meillä on nyt käsissämme ja sitä, miten voimme itse vaikuttaa omaan hyvinvointiimme.
11.30–12.00 Tauko
12.00–13.30 Jutta Gustafsberg & Juha Rouvinen: Opi olemaan läsnä
Tämän ajan tärkeä elämäntaito on läsnäolo, joka jää usein kiireen, stressin ja somen jalkoihin. Tietoista läsnäoloa voi oppia harjoittamaan. Tunnin aikana kuulemme lisää tästä tärkeästä aiheesta ja teemme erilaisia läsnäolo- ja aistiharjoituksia, jotka on helppo ottaa arjessa käyttöön. Jutta ja Juha ovat molemmat meditoineet vuosia. Tunnin lopuksi teemme rentouttavan mielikuvamatkan, jossa niin keho kuin mielikin pääsevät unelmalomalle.

HINNAT
Luento tai harjoitus 25 €
Luento ja harjoitus 35 €

Osallistuminen ja ilmoittautuminen
Tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua ennalta, vaan siihen voi osallistua ilmoittautumalla ja maksamalla pääsymaksun hotellin vastaanottoon.

Viikonlopuksi suunniteltu joogaohjelma siirtyy Vesileppiksessä 5.–7.10.2018 järjestettävään joogatapahtumaan. Muista myös Vesileppiksen Hyvän olon joogakurssi 8.–10.6.2018!

Top