Lasten iät:

Tasapainoinen ja vahva minä -jooga- ja hyvinvointiviikonloppu

Pe 18.05.2018

Hyvinvointi- ja fitnessguru JUTTA GUSTAFSBERG saapuu luennoimaan ja pitämään rentoutumis- ja mindfullness-harjoituksia Leppävirran Sport & Spa Hotellissa 18.–20.5.2018 järjestettävään ”Tasapainoinen ja vahva minä” -jooga- ja hyvinvointiviikonloppuun. Läsnäolotaito- ja rentoutumisharjoitukset hän toteuttaa yhdessä puolisonsa JUHA ROUVISEN kanssa.

Juha tuo skeptikoille tieteellisen puolen läsnäolotaitojen hyödyistä ja minä arkisemman tulokulman”, Gustafsberg sanoo.

Gustafsbergin elämäntapamuutoskirjat, televisioesiintymiset ja hänen liikunta- ja hyvinvointipalveluita tarjoava FitFarm-yrityksensä ovat nostaneet hänet yhdeksi alansa kysytyimmistä asiantuntijoista Suomessa.

Jooga- ja hyvinvointiviikonlopun päämääränä on tankata valoa ja energiaa luonnonläheisessä miljöössä, Unnukka-järven rannalla. Mielenrauhaa ja positiivista virettä antavassa tapahtumassa järjestetään työpajoja, ohjattuja tunteja, tietoiskuja, luentoja, rauhoittavaa elävää musiikkia, jäsenkorjausta ja muita rentouttavia hoitoja. Työpajoissa opitaan esimerkiksi ruokamatkailun, ravintotiedon ja villivihannesten saloja.

Ohjelma sisältää hyvän olon työpajojen ohella jooga- ja meditaatiotyöpajoja. Tapahtumaan voi ottaa lapset mukaan, sillä osa ohjelmasta soveltuu koko perheelle ja lastenhoito hoituu tarvittaessa järjestäjän puolesta. Tapahtumapaikalta löytyy runsaasti oheistoimintamahdollisuuksia, kuten kylpylä, keilahalli, seikkailupuisto ja Leppävirran jääluola upeine jääveistoksineen, liukumäkineen ja jäälabyrintteineen.

Tapahtuman aikataulu julkaistaan myöhemmin.

MAJOITUSPAKETIT JA PÄIVÄLIPUT TULEVAT MYYNTIIN VIIKOLLA 11.

 

« Takaisin

Tapahtumat

Uutiset

Kurssit ja koulutukset

Leirit ja turnaukset

Paketit ja tarjoukset

Satavuotias joka karkasi ikkunasta ja katosi -teatteripaketti

Näe Varkauden teatterin veijaritarinaesitys ja yövy edullisesti Vesileppiksessä!

alk. 75 €/hlö

Elastinen & Jannika B -bilepaketti

Tervetuloa juhlimaan Vesileppis Areenan kolmevuotissynttäreitä suosikkiartistien johdolla! Majoitu ja nauti kylpylähotellin elämyksistä edullisesti.

alk. 95 €/hlö

Jukka Rajala Movement Weekend -aktiiviviikonloppupaketit!

Hyvää oloa ja tekniikkaharjoitusta! Paketit sisältävät majoituksen, Movement Weekend -ohjelman, ruokailut sekä kylpylän ja kuntosalin käytön.

alk. 234 €/hlö/vrk

Nunnia ja konnia -teatteripaketti

Koe Varkauden teatterin Nunnia ja konnia -musikaali ja yövy edullisesti Vesileppiksessä!

alk. 86 €/hlö

Ice Cave -majoituspaketti

Tervetuloa Leppävirran jääluolaan, joka on entistä suurempi ja komeampi! Majoitu edullisesti ja nauti kylpylähotellin palveluista.

alk. 69 €/hlö

Hyvän olon joogapaketti

Tervetuloa Hyvän olon joogakurssille, jossa keskitytään hathajoogaaharjoituksiin, joogafilosofiaan ja mielen sekä kehon hyvinvointiin!

alk. 235 €/hlö/ 2 vrk kahden hengen huoneessa

Keilaus

Hotellin asukkaille keilaus

- 10 % alennuksella

Kahden vuorokauden senioriloma

Tule viettämään seniorilomaa Vesileppikseen!

2 vrk alk. 105 €/hlö
(norm. 135 €/hlö)

Hemmottelupaketti kahdelle

Ota hetki aikaa

hänelle ja sinulle

Top