Vesileppis - Aktiivinen superkeskus




Lasten iät:

Movement Weekend -aktiiviviikonloppu 5.-6.5.2018

21.09.2017

Jukka Rajalan luotsaama, VESILEPPIKSEN MOVEMENT WEEKENDIIN järjestetään toisen kerran toukokuussa Vesileppiksessä, jossa pääset oppimaan uusia taitoja ja innostavia tapoja liikkua monipuolisesti. Pidä itsestäsi huolta ja nauti rentouttavasta viikonlopusta kylpylähotellin täyshoidossa hyvässä seurassa!

Movement Weekend tarjoaa monipuolista kehonpainoharjoittelua, hyvinvointia ja toimintakykyä useista eri näkökulmista. Pääset tutustumaan voimaharjoitteluun, liikkuvuusharjoitteluun ja uusien taitojen opetteluun.

Viikonlopun aikana ymmärryksesi Movement-harjoittelun monipuolisuudesta kasvaa ja huomaat, miten hyvin pienillä arkimuutoksilla on mahdollista lisätä kehoa vahvistavaa liikettä jokapäiväiseen arkeen.

Ohjelma on suunniteltu ALOITTELEVILLE ja EDISTYNEILLE. Aloittelijoiden ryhmä soveltuu kaikille joilla ei ole lainkaan tai hyvin lyhyeltä ajalta kokemusta. 
Edistyneiden ryhmässä tehtävät harjoitteet ovat jo hieman haastavampia ja taitoja opetellaan oman tason mukaan.

Ohjelma sisältää myös rentouttavaa joogaa ja rauhoittavaa meditaatiota, jotka luovat viikonlopulle täydellisen tasapainon. 

Viikonlopun aikana opit muun muassa kyykkäämään oikein ja miten liikkua alaraajojen varassa tavalla joka olisi  turvallista, taloudellista ja tehokasta. Opit paljon keskivartalon  toiminnasta, olkanivelten liikkeestä ja lavan hallinnasta kaikissa  liikesuunnissa. Ammattivalmentajat opettavat sinulle miten roikkua, olla  neljän raajan varassa, liikkua lattialla, seistä käsillä ja paljon  muuta.

Ohjelmassa on myös rentoutumista joogan ja meditaation parissa, sekä inspiroivia luentoja ja yhteistä illanviettoa hulppeissa tiloissa!

Lisätietoja www.movementweekend.com

Sport & Spa Hotel Vesileppis pitää huolta siitä, ettei sinun tarvitse kuin nauttia monipuolisesta harjoittelusta hyvässä seurassa: täydellinen aktiiviviikonloppu, jossa MAJOITUS ja RUOKAILUT on kaikki hoidettu puolestasi kuntoon! 

HINTA 
234 €/hlö/2 hh, sis. ohjelman ja täysihoidon.
Aikuisen lisävuode 194 €.
Maksu ennakkoon. Täytä luottokorttitiedot vartessasi pakettia. Varaamme summan kortiltanne.

Yhden hengen huone 254 €/vrk.

VARAUSKOODI: ALLMOVE230319, varaa tästä.

TREENIPAKETIT ILMAN MAJOITUSTA
174 €/hlö, sis. ohjelman ja ruokailut (la lounas ja päivällinen, su lounas)

Päiväpaketit

la 110 €, sis. ohjelman, lounaan ja päivällisen
su 94 €, sis. ohjelman ja lounaan

Varaa treenipakettit tästä.
Maksu ennakkoon. Täytä luottokorttitiedot vartessasi pakettia. Varaamme summan kortiltanne.

PERUUTUKSET
Kuluton peruutus 14 vrk ennen tapahtumaa (9.3.2019 mennessä), sen jälkeen perutuista varauksista palautamme 50 % varauksen arvosta.

« Takaisin

Kurssit ja koulutukset

Uutiset

Tapahtumat

Blogit ja asiakastarinat

Top