Lasten iät:

Mirja Hämäläinen aloitti Vesileppiksen kosmetologina

12.09.2017

Sport ja Spa Hotel Vesileppis sai uuden kosmetologin, Hetki kauneutta -yrittäjä Mirja Hämäläisen, syyskuun alussa. Liiketilassa aiemmin toiminut kosmetologi Mirja Laitinen siirtyi uusien haasteiden pariin toiselle paikkakunnalle.

Hämäläistä motivoi kosmetologin työssä se, että tekijä saa edistettyä konkreettisesti ihmisten hyvinvointia.

"Meillä jokaisella on luontainen esteettisyyden taju ja kyky nauttia kauneudesta, eikä se ole pelkästään 'naisten hömppähommia', Hämäläinen tuumii.

Hän on työskennellyt aiemmin kosmetologina Hyvinvointi- ja kauneuskeskus Esteticassa, Mikkelissä. Sieltä mukaan Leppävirralle tarttuu esimerkiksi hoitolassa käytettävä tuotesarja Eminence. Tuotesarja on hurjan suosittu Pohjois-Amerikassa, jossa yrityksen päätoimipiste sijaitsee, vaikka Eminence on lähtöjään unkarilainen luonnonkosmetiikkasarja.

"Eminencessä minua viehättää tuotteiden ainutlaatuinen koostumus, monipuolisuus ja tehokkuus. Luonnon antimien käyttö ihonhoidossa on kiehtovaa, ja yrityksen toiminnassa huomioidaan kestävä kehitys. Esimerkiksi jokaista myytyä tuotetta kohti istutetaan puu", Hämäläinen kertoo.

Hetki kauneutta tarjoaa kosmetologisten perushoitojen lisäksi harvinaisempia koko vartalon hierontoja, kuten balilaista hierontaa. Tyyli tulee nimensä mukaisesti Balilta, jossa sitä alunperin on käytetty ihmisten kehonhuoltoon ja työkunnon ylläpitämiseen.

Vaikka hieronta toteutetaan ns. spa-hoitona, käsittely on tehokas. Painelut, rytminvaihdokset, venytykset ja klassisesta hieronnasta poikkeavat otteet tekevät hieronnasta erikoisen.

"Kun sain itse ensimmäisen kerran balilaisen hieronnan, en muistanut sen jälkeen, mistä ovesta olin kävellyt hoitohuoneeseen. Ja oviahan huoneessa oli kokonaiset kaksi kappaletta", Hämäläinen nauraa.

Kokopäiväinen yrittäjyys on uusi askel Mirjalle. Toimipaikkana Vesileppis tarjoaa loistavan mahdollisuuden unelma-ammatin toteuttamiseen.

"Toivottavasti luokseni löytävät niin leppävirtalaiset kuin hotellin asiakkaatkin. Ihmisiä vartenhan täällä ollaan", yrittäjä summaa.

Lisätiedot ja varaukset
Mirja Hämäläinen
050 320 5756 missu@hetkikauneutta.fi

« Takaisin

Paketit ja tarjoukset

Rallijatkopaketti: Turo's Hevi Gee & LeeWings

PT-Energiaporaus SM-Rallisprintin jatkoja vietetään Vesileppiksessä, jossa esiintyvät Turo's Hevi Gee ja LeeWings. Majoitu edullisesti ja lokoisasti!

Alk. 54 €/hlö/vrk
(norm. 64 €)

Movement Weekend -täyshoitopaketti

Opi uusia taitoja ja innostavia tapoja liikkua monipuolisesti – nauti rentouttavasta viikonlopusta täyshoidossa!

alk. 249 €/hlö/2 hh

Apulanta-majoituspaketti

Yksi Suomen suosituimmista bändeistä saapuu Vesileppis Areenalle! Varaa edullinen Apulanta-majoituspaketti.

Alk. 89 €/hlö

Raskasta Joulua -majoituspaketti

Raskasta Joulua tulee taas! Varaa edullinen majoituspaketti, kun vielä ehdit – tapahtuma myynee nopeasti loppuun!

Alk. 105 €/hlö

Keilaus

Hotellin asukkaille keilaus

- 10 % alennuksella

Kahden vuorokauden senioriloma

Tule viettämään seniorilomaa Vesileppikseen!

2 vrk alk. 105 €/hlö
(norm. 135 €/hlö)

Hemmottelupaketti kahdelle

Ota hetki aikaa

hänelle ja sinulle

Top