Vesileppis - Aktiivinen superkeskus




Lasten iät:

90's Octoberfest: Rednex, E-Rotic ja Bat & Ryyd

La 28.10.2017

Lokakuun hillittömät ysäribileet, esiintyjinä tarunhohtoiset RednexE-Rotic ja Bat & Ryyd! Tällaista iltaa ei ole Leppävirralla ennen nähty.

Ruotsalainen Rednex nousi supersuosioon vuonna 1995, kun Cotton Eye Joe-, Old Pop in an Oak- ja Wish You Were Here -hitit valloittivat radioaallot ja Sex & Violins -debyyttialbumi myyntilistat. Kantrin ja eurodiskon fuusio ihastutti myös hauskoissa musiikkivideoissa ja bändin visuaalisessa ilmeessä. Nyt yli 10 miljoonaa albumia myynyt ryhmä saapuu keinuttamaan lantioita Vesileppis Areenalle!

Saksalainen eurodancejätti E-Rotic nousi ihmisten huulille tarttuvien biittien ja seksuaalissävytteisten sanoitusten avulla. Yhtyeen kolme ensimmäistä levyä Sex Affairs (1995), The Power of Sex (1996) ja
Sexual Madness (1997) menivät läpi dancekansaan kuin veitsi lämpimään voihin. Hitit, kuten Max Don´t Have Sex With Your Ex, Fred Come To Bed, Sex On The Phone, Willy Use A Billy...Boy ja Fritz Love My Tits saavat yhä tanssilattian sauhuamaan!

Batin & Ryydin hauska show saa paatuneimmankin pessimistin hyvälle tuulelle! Huumoriduon tunnetuimpia hittejä ovat Ehtaa tavaraa, Lentävä puliukko ja ”Fiilaten ja höyläten. Bändi esiintyy Vesileppis Areenan tapahtuman jatkoilla Vesileppiksen ravintolassa. 90's October Festin lipulla vapaa pääsy.

Aikataulu
klo 19 ovet aukevat
klo 20 E-Rotic (Areenalla)
klo 22 Rednex (Areenalla)
klo 00 Bat & Ryyd (hotellin ravintolassa)

Muutokset aikatauluihin mahdollisia.

LIPUT  Ennakkoon  29€ ja Ovelta 34 €
Ennakkoliput Vesileppis Areenan keilahallilta ja Ticketmasterista.

MAJOITUSPAKETIT 
1 hh 116 €/vrk
2 hh 86 €/hlö/vrk
Alennuskoodi: ALL90S271017
Varaa majoituspaketti.

Huom. Keilahallissa on ysärikaraoke ennen keikkoja klo 18–20.

Top