Lasten iät:
Kunnon treeniä!

Sportin superkeskus

Vesileppiksen monipuoliset sporttipalvelut muodostavat täydellisen kokonaisuuden niin aktiiviliikkujalle ja ammattiurheilijalle kuin rentouttavaa mutta aktiivista lomaa kaipaavalle. Sportin superkeskuksessa järjestetään seurojen, urheilujoukkueiden ja yksilöurheilijoiden treenileirejä sekä lomaillaan liikunnallisissa ja rentouttavissa merkeissä. Järvien ympäröimä, luonnonkaunis Vesileppiksen alue tarjoaa monipuolista tekemistä kaikenikäisille, niin lähialueen asukkaille kuin kauempaa tuleville.

Superkeskuksessa liikutaan kesät talvet

Olet sitten urheilujoukkueen johtaja, yksilöurheilija tai sporttinen lomailija, voit valita moninaisista ulko- ja sisäaktiviteeteista itsellesi sopivimman kokonaisuuden. Meille olet tervetullut liikkumaan yksin, kaksin, perheen, kaverien, työporukan tai joukkueen kera ihan jokaiseen vuodenaikaan. Vesileppiksessä on upeat puitteet monipuolisille ja tehokkaille harjoitusleireille. Meillä käyvät niin juniorijoukkueet kuin ammattilaisurheilijatkin nostamassa ja testaamassa tasoaan.

Sportin superkeskus on ihanteellinen loma- ja leiripaikka

Tiukkojen treenien oheen voi yhdistää rennompaa yhdessäoloa tai mentaalivalmennusta keilauksen, Sup-lautailun tai vaikkapa kiipeilyn merkeissä. Aktiviteettitarjonta on runsas, ja jokaiselle löytyy varmasti jotain. Ja mikä parasta: majoittujat voivat käyttää kylpylää, hotellin kuntosalia ja hiihtoareenaa maksutta. 

Elixir Vesileppiksessä

Leirit

Meillä järjestetään kehittäviä leirejä monissa eri lajeissa, mutta myös mukavan rentoja ja monipuolisia sporttileirejä aloittelijoille tai uusia aktiviteettejä kaipaaville. Kun liikuntaan yhdistetään rentoutuminen, ravitseva ruoka ja hyvät yöunet, on kasassa täydellinen paketti.

Järjestämme mukavan rentoja ja monipuolisia sporttileirejä sekä lajileirejä harrastajille ja urheilijoille. Vesileppis on ihanteellinen leiripaikka jalkapalloilijoille, jääkiekkoilijoille, taitoluistelijoille, hiihtäjille, tenniksen pelaajille ja yleisurheilijoille. Vesileppiksen alueella voi lajitreeniin yhdistää monenlaisia aktiviteettejä. Suurtenkin leirien majoituksen ja ruokailut järjestämme ammattitaidolla ja sujuvasti.

Sisäliikunta

Sportin superkeskuksen sisätiloissa pääset uimaan, luistelemaan ja hiihtämään vaikka vuoden jokaisena päivänä. Meillä on kaikki mahdollisuudet eri lajiharjoitteluihin, ryhmäliikuntaan sekä liikunnallisiin elämyksiin saman katon alla. Keilaa, palloile, kiipeile, paini, voimistele tai ammu jousipyssyllä. Meillä onnistuu ihan mikä vain! 

Sportin superkeskuksen sisätiloissa pääset uimaan, luistelemaan ja hiihtämään vaikka vuoden jokaisena päivänä. Vesileppis tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden eri lajiharjoitteluihin, ryhmäliikuntaan sekä liikunnallisiin elämyksiin. Kaikki saman katon alla. Keilaa, palloile, kiipeile, paini, voimistele tai ammu jousipyssyllä - meillä onnistuu ihan mikä vain! 

Ulkoliikunta

Ryhmäliikunta

Ryhmäliikuntatunneillamme voit treenata kehoa niin että hiki lentää tai keskittyä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Mutta miksi valita, kun voit tehdä molempia!

Ryhmäliikuntatunneillamme voit treenata kehoa niin että hiki lentää tai keskittyä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Mutta miksi valita, kun voit tehdä molempia!

Paketit ja tarjoukset

Satavuotias joka karkasi ikkunasta ja katosi -teatteripaketti

Näe Varkauden teatterin veijaritarinaesitys ja yövy edullisesti Vesileppiksessä!

alk. 75 €/hlö

Elastinen & Jannika B -bilepaketti

Tervetuloa juhlimaan Vesileppis Areenan kolmevuotissynttäreitä suosikkiartistien johdolla! Majoitu ja nauti kylpylähotellin elämyksistä edullisesti.

alk. 95 €/hlö

Jukka Rajala Movement Weekend -aktiiviviikonloppupaketit!

Hyvää oloa ja tekniikkaharjoitusta! Paketit sisältävät majoituksen, Movement Weekend -ohjelman, ruokailut sekä kylpylän ja kuntosalin käytön.

alk. 234 €/hlö/vrk

Nunnia ja konnia -teatteripaketti

Koe Varkauden teatterin Nunnia ja konnia -musikaali ja yövy edullisesti Vesileppiksessä!

alk. 86 €/hlö

Ice Cave -majoituspaketti

Tervetuloa Leppävirran jääluolaan, joka on entistä suurempi ja komeampi! Majoitu edullisesti ja nauti kylpylähotellin palveluista.

alk. 69 €/hlö

Hyvän olon joogapaketti

Tervetuloa Hyvän olon joogakurssille, jossa keskitytään hathajoogaaharjoituksiin, joogafilosofiaan ja mielen sekä kehon hyvinvointiin!

alk. 235 €/hlö/ 2 vrk kahden hengen huoneessa

Keilaus

Hotellin asukkaille keilaus

- 10 % alennuksella

Kahden vuorokauden senioriloma

Tule viettämään seniorilomaa Vesileppikseen!

2 vrk alk. 105 €/hlö
(norm. 135 €/hlö)

Hemmottelupaketti kahdelle

Ota hetki aikaa

hänelle ja sinulle

Top